Stockholms stad

Material från pressträffen om samspel i trafiken

Dela

Under förmiddagen hölls en pressträff på Stockholms stads trafikkontor om hur staden arbetar för att underlätta stockholmarnas samspel i trafiken. Här bifogas pressmaterial med bland annat rapporten om en attitydundersökning samt exempel på enheter ur den kampanj som lanseras senare i maj.

På hemsidan stockholm.se/visahjarta hittar du mer information inklusive ett filmklipp där Stockholms stads trafikdirektör Jonas Eliasson berättar om vårt arbete med ett förbättrat samspel i trafiken.

Längst ned i detta meddelande, under ”relaterat material” finner du vårt pressmaterial.

Kontakt:

Erik Johansson, pressansvarig, trafikkontoret 
Telefon: 08-508 262 82
erik.g.johansson@stockholm.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

Översikt av Stockholmsenkätens resultat för Skärholmens stadsdelsförvaltning 201817.10.2018 13:48Pressmeddelande

När det gäller ANDT-frågor ser vi ett fortsatt positivt resultat när det gäller alkoholkonsumtion, tobak och narkotika. Inga stora variationer har skett över tid. Vad det gäller brott har Skärholmens stadsdelsförvaltning flera utmaningar samtidigt som tryggheten bland flickor ökat. Vi ser också ett ökat deltagande av både flickor och pojkar på fritidsgårdar/mötesplatser: för år 9 ligger Skärholmen högst i staden när det kommer till flickors deltagande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum