Stockholms stad

Material från pressträffen om samspel i trafiken

Dela

Under förmiddagen hölls en pressträff på Stockholms stads trafikkontor om hur staden arbetar för att underlätta stockholmarnas samspel i trafiken. Här bifogas pressmaterial med bland annat rapporten om en attitydundersökning samt exempel på enheter ur den kampanj som lanseras senare i maj.

På hemsidan stockholm.se/visahjarta hittar du mer information inklusive ett filmklipp där Stockholms stads trafikdirektör Jonas Eliasson berättar om vårt arbete med ett förbättrat samspel i trafiken.

Längst ned i detta meddelande, under ”relaterat material” finner du vårt pressmaterial.

Kontakt:

Erik Johansson, pressansvarig, trafikkontoret 
Telefon: 08-508 262 82
erik.g.johansson@stockholm.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

+46 8 508 290 00http://stockholm.se/presskontakt

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss till exempel i skolan, på äldreboenden, i parken och när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med en hög grad av decentraliserat ansvar. Det innebär att besluten i stor utsträckning fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

YH-utbildning på Frans Schartaus Handelsinstitut når topp tio i kvalifikationsnivå, motsvarar kandidatexamen20.4.2018 10:28Pressmeddelande

Frans Schartaus Handelsinstituts YH-utbildning inom Hotel Management har i samband med den senaste beviljandeomgången från Myndigheten för Yrkeshögskolan fått en placering i kvalifikationsramverket på nivå SeQF6*. Det innebär att de studerande som läser Hotel Management får en Kvalificerad yrkeshögskoleexamen, som i det nya ramverket är placerad på samma nivå som en kandidatexamen. Det gör de studerande mycket attraktiva på arbetsmarknaden och blir en trygg väg mot jobb.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum