Axcell Fastighetspartner

Mattias väljer Axcell igen

Dela

Redan från Axcells start 2013 var Mattias Kullman en del av företaget. Han jobbade på Axcell i drygt 3 år innan han tog sig an nya utmaningar – men nu är han tillbaka.

Foto: Axcell Fastighetspartner
Foto: Axcell Fastighetspartner

Sedan den 1 oktober är Mattias Kullman numera arbetsledare inom fastighetsteknik på Axcell i Kalmar. Med 25 års erfarenhet inom fastigheter ser Mattias fram emot den nya utmaningen som arbetsledare och kommer att satsa på både att få in nya kunder och att vårda de befintliga.  

– Axcell är ett företag som vill framåt och utvecklas och det är något jag också vill. Det känns spännande med ledarrollen och jag ser fram emot att utvecklas och att utveckla företaget, säger Mattias Kullman.

Axcell har utvecklats en hel del sedan Mattias började första gången 2013 och framför allt har företaget växt och byggt upp en bredare kunskap, och kan nu erbjuda mer helhetslösningar. 

Mattias jobbade tidigare med fastighetsteknik men axlar nu rollen som arbetsledare. Nu kommer arbetsuppgifterna främst att handla om att ansvara för byggservicen, hålla ihop planeringen, få in jobb, administrera och fördela arbetsuppgifter. Mattias själv är en idrottsintresserad, pålitlig och driven person som gärna har ordning och reda.

– Jag tror på ett ledarskap där man är tillmötesgående, ser varje individ, och respekterar att alla har olika sätt att jobba och att lära sig på. Jag vill skapa en bra miljö för de anställda, för om medarbetarna är nöjda och trivs så brukar det även göra att företaget i sin tur går bra, säger Mattias Kullman. 

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Axcell Fastighetspartner
Foto: Axcell Fastighetspartner
Ladda ned bild

Länkar

Om

Axcell Fastighetspartner
Axcell Fastighetspartner
Smedjegatan 39
352 46 Växjö

https://axcell.se/

Axcell Fastighetspartner är en heltäckande leverantör av tjänster inom fastighetsförvaltning. Vi levererar tjänster till kommersiella, offentliga och privata fastighetsägare samt bostadsrättsföreningar. Vi är personliga och nytänkande och skapar lönsamt fastighetsägande och nöjda hyresgäster för våra kunder.

Följ Axcell Fastighetspartner

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Axcell Fastighetspartner

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum