WSP

Med ansvar för WSPs största projekt - Anna Melin Berglund blir chef för ny sektion

Dela

WSP har en gedigen erfarenhet av att driva stora multidisciplinära uppdrag. Nu startar vi en ny sektion med ansvar för att utveckla och leda de största och mest komplexa uppdragen. Chef för den nya sektionen blir Anna Melin Berglund.

Anna Melin Berglund började på WSP i november 2018 och kom innan dess från en roll som programledare för Spårväg City och Program Pendeltåg på Trafikförvaltningen, SLL. Hon ser fram emot att få leda arbetet med att framtidssäkra WSPs kompetens inom uppdragsledning.

– WSP är redan idag starka inom uppdragsledning. Med vår nya sektion etablerar vi en arena för kompetensutveckling inom disciplinen. Genom att kombinera verktyg och metod med erfarenhetsåterföring och ledarskap bygger vi tillsammans den bästa och starkaste uppdragsledningen, säger Anna Melin Berglund.

WSP arbetar i stora projekt över hela världen och ambitionen är att ytterligare stärka det globala samarbetet för att dra nytta av den specialistkompetens som finns i de olika länderna.

– Målet är att vara den mest attraktiva partnern för våra kunder och den bästa arbetsgivaren för våra medarbetare. Det ska vara spännande, utmanande och utvecklande att arbeta hos oss. Mottot är att ha roligt på jobbet och det vill vi ska genomsyra våra uppdrag – gärna hela vägen till slutanvändarna, säger Anna.

Den nationella sektionen kommer samla kompetens inom uppdragsledning, projekteringsledning och uppdragsstyrning. 

Kontakter

Bilder

Om

WSP
WSP
Arenavägen 7
12188 Johanneshov

010-7225000http://www.wsp.com

WSP är en av världens ledande rådgivare och konsultbolag inom samhällsutveckling. Vi utvecklar allt ifrån städer och transportsystem till vattenförsörjning och höga hus. Med närmare 50 000 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. I Sverige har vi omkring 4 300 medarbetare.

Följ WSP

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från WSP

Lundastudenter vinner ”blöt” casetävling – så ska riskmedvetandet hos allmänheten öka9.12.2019 07:14:00 CETPressmeddelande

Hur framtidssäkrar vi Sveriges tätorter för kraftigare skyfall? Det var frågeställningen i WSPs årliga nationella casetävling för studenter, 100H. Det vinnande bidraget kom från två civilingenjörsstudenter från LTH som satt fingret på en viktig samhällsutmaning, nämligen allmänhetens kunskap och riskmedvetenhet kring vatten i en föränderlig värld.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum