Ving Sverige AB

Med fisk till middag - på undervattensrestaurang

Dela

Hundra procent havsutsikt och oavsett vad du väljer från menyn kan vi lova en härlig fiskmiddag. Hurawalhi Island Resort har flera restauranger men ingen med så spektakulär utsikt som 5.8 Undersea Restaurant, som ligger nästan sex meter under vattenytan.

Hurawalhi Island Resort Foto: Vings bildarkiv
Hurawalhi Island Resort Foto: Vings bildarkiv

Ända sedan 70-talet har svenskarna rest till Maldiverna, då Ving som första arrangör i världen startade resor till ö-riket och idag lockar paradisöarna fler svenskar än någonsin. Ving har sedan tidigare 14 öar i programmet men det senaste tillskottet hör till de mer spektakulära.

– Maldiverna är för många det närmaste paradiset man kan komma med det turkosblåa havet direkt utanför dörren. Vi brukar säga att snorklingen är fantastisk och att man kliver rätt ner i ett akvarium, men nu behöver man inte ens bada för att uppleva det fantastiska undervattenslivet, säger Anna Hagberg, tf. informationschef Ving.

På Hurawalhi Island Resort njuter man av lugnet och det kristallklara vattnet, både under och ovanför vattenytan. Snorklingen vid hotellet är i världsklass och för dem som vill lyxa till det finns Ocean Pool Villas som står på stolpar i havet och har ett stort trädäck med trappsteg ner i havet. På trädäcket finns solsängar, bord och stolar samt en privat infinitypool. Hotellet har en åldersgräns på 15 år.

Läs mer om Vings Maldiverna här: http://www.ving.se/maldiverna/maldiverna

Prisexempel: Flyg t/r Stockholm – Maldiverna med utresa 18 september 2018. Boende på 5-vingade Hurawalhi Island Resort i 7 nätter, i dubbelrum Beach Villa inklusive frukost. Transfer med sjöflyg ingår. Från 25 295:- /person.

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta: Barbro Holmberg, informatör Ving, tel 0709-513023, barbro.holmberg@ving.se

Nyckelord

Bilder

Hurawalhi Island Resort Foto: Vings bildarkiv
Hurawalhi Island Resort Foto: Vings bildarkiv
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till fler än 400 resmål i över 50 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med ca 200 anställda och cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

Premiär för show med Vings maskotar Lollo och Bernie!15.11.2018 12:29Pressmeddelande

Vings populära maskotar Lollo & Bernie har över 30 miljoner visningar på YouTube med sin dansfilm och många är de familjer som mött de kramgoa vännerna på Vings familjehotell. Nu kan Ving för första gången även stolt presentera en egen föreställning med barnens favoriter. Showen med Lollo & Bernie har premiär i helgen, 17-18 november, på Intiman i Stockholm. Den sätts även upp på Lisebergsteatern i Göteborg, 19-20 januari 2019.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum