Schou Company A/S

Meddelande: RAWLINK cykelhjälmar återkallas från marknaden

Dela
Detta meddelande om återkallande från marknaden omfattar artikelnummer 44740 / 44741 / 44742 / 44743 / 44611 Inga andra cykelhjälmar påverkas av det här meddelandet om återkallande.

Vid ett tidigare test av ett parti Rawlink cykelhjälmar fastställdes det att det finns en allvarlig risk, eftersom materialet som användes i hjälmen sprack när det testades.

Utifrån Schous efterföljande kontroll av andra partier av samma produkt gick det inte att fastställa huruvida det är säkert att använda de här hjälmarna. Som en försiktighetsprincip har Schou därför beslutat att återkalla alla levererade Rawlink Urban cykelhjälmar från slutanvändare.

Om du har eller känner till någon som har någon av dessa hjälmar FÅR DU INTE LÄNGRE ANVÄNDA DEM. Förvara hjälmen utom räck håll för barn och ungdomar och lämna tillbaka den där den köptes.

När du returnerar hjälmen till butiken behöver du inte visa ditt inköpskvitto eller annan dokumentation som visar att du har köpt produkten i butiken som har marknadsfört vår produkt.

Om du har några frågor ska du kontakta serviceteamet genom att skriva till: service@service.com eller ringa +4576621121.

Produktmärkningen finns på hjälmens insida.

Bilder

Om

Schou Company A/S
Schou Company A/SFölj Schou Company A/S

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.