MEDS inleder samarbete med Amazon

Dela

Nätapoteket MEDS, med sina snabba leveranser, har uppmärksammats av Amazon. Så pass att bolagen nu inleder ett större samarbete. "Det är en stor möjlighet och dessutom väldigt smickrande", säger Björn Thorngren, vd och medgrundare av MEDS Apotek.

Björn Thorngren, vd och medgrundare av MEDS Apotek.
Björn Thorngren, vd och medgrundare av MEDS Apotek.


Årets e-handel 2021 inom hälsa, MEDS, växte tre gånger snabbare än marknaden under föregående år. Och nu har den amerikanska jätten Amazon fått upp ögonen för det svenska nätapoteket.

Ett år efter Amazons Sverigelansering inleder det amerikanska bolaget nu ett samarbete med svenska MEDS.

Samarbetet är ett pilotprojekt, som man avser skala upp snabbt eftersom. Båda bolag är tydliga med att de ser samarbetet som omfattande.

– Vi ser stor potential. Amazon blir en stark distributionskanal och partner och det är naturligtvis smickrande att världens kategoriskt bästa och mest framgångsrika e-handlare aktivt söker upp MEDS när de vill accelerera i Sverige, säger Björn Thorngren, vd och medgrundare av MEDS Apotek.

Samarbetet sker i samförstånd med MEDS leverantörer och produkterna, som börjar säljas under oktober, är ett urval av MEDS riktiga storsäljare.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Björn Thorngren, vd och medgrundare av MEDS Apotek.
Björn Thorngren, vd och medgrundare av MEDS Apotek.
Ladda ned bild

Om

MEDS
Drivhjulsvägen 42
126 30 Hägersten

https://www.meds.se/

MEDS är ett onlineapotek med tillstånd från Läkemedelsverket som har kunden i fokus. Vårt mål är att bli hela Sveriges favoritapotek för både receptbelagda och receptfria läkemedel till dig själv, din familj och ditt djur. Det uppnår vi genom att erbjuda den bästa kundupplevelsen med ett mycket stort utbud produkter, personlig rådgivning 08–22 alla dagar i veckan och blixtsnabba leveranser direkt dit du är – även sena kvällar och helger. Efter MEDS lansering 2018 har vi vuxit snabbt och är nu runt 250 anställda.

Följ MEDS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MEDS

MEDS värvar Head of Performance från Pineberry26.9.2022 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Ledande nätapoteket MEDS gör en nyckelrekrytering när Nicklas Krus går in i rollen som Head of Performance. "Vi investerar i vårt långsiktiga mål att bli ett lönsamt miljardbolag. Nicklas Krus kommer att ansvara för att se till att vi gör det så effektivt och systematiskt som möjligt. Det här är kunskap och erfarenhet vi ser fram emot att ha inhouse", säger Björn Thorngren, vd och medgrundare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum