MEDS vinnare av Årets e-handel

Dela
Igår gick Retail Awards av stapeln där svenska detaljhandlare lyfts upp och prisas. Vinnaren av Årets e-handel blev MEDS. Tävlingen arrangeras av bransch- och arbetsgivarorganisationen Svensk Handel och nyhetskanalen Market.
Foto: Pax Engström Nyström
Foto: Pax Engström Nyström

Retail Awards har korat handelns stjärnor sedan 2008 med syftet att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar inom svensk detaljhandel. I årets upplaga korades vinnare i nio olika kategorier – där MEDS kammade hem förstaplatsen i kategorin Årets e-handel. De andra två finalisterna var Desenio och Netonnet.

– Vi är det snabbast växande apoteket i Sverige just nu och jobbar stenhårt varje dag för att bli landets favoritapotek. Att då få utmärkelsen Årets e-handel i Retail Awards ett ordentligt kvitto på att vi är på god väg dit. Det är tillfredsställande att vi har så nöjda kunder och att allt fler hittar till digitala apotek för sina receptbelagda läkemedel. Vi ser ingen rekyl efter att pandemin nu har klingat av utan marknaden fortsätter att växa. Beteendet har satt sig, även hos de äldre, säger Björn Thorngren, vd och medgrundare på MEDS.

Motiveringen till vinstplatsen löd: På kort tid har företaget blivit en nyckelspelare som fortsätter att driva på utvecklingen mot en bättre kundupplevelse i en mycket dynamisk och föränderlig retailsektor. Deras satsning på varumärket gör avtryck på shoppingupplevelsen och ger en snygg, snabb och enkel kundresa från start till köp och leverans.

Tidigare i år belönades man även med utmärkelsen Årets e-handlare 2021 inom Hälsa av PriceRunner. Läs mer om den utmärkelsen här.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Pax Engström Nyström
Foto: Pax Engström Nyström
Ladda ned bild
Björn Thorngren, vd och medgrundare MEDS
Björn Thorngren, vd och medgrundare MEDS
Ladda ned bild
Björn Thorngren, vd och medgrundare MEDS
Björn Thorngren, vd och medgrundare MEDS
Ladda ned bild

Om

MEDS
Drivhjulsvägen 42
126 30 Hägersten

https://www.meds.se/

MEDS är ett onlineapotek med tillstånd från Läkemedelsverket som har kunden i fokus. Vårt mål är att vara hela Sveriges favoritapotek för både receptbelagda och receptfria läkemedel. Det uppnår vi genom att erbjuda den bästa kundupplevelsen med ett riktigt stort utbud produkter, personlig rådgivning 08–22 alla dagar i veckan och blixtsnabba leveranser. Sedan MEDS lansering 2018 har vi hanterat över en miljon recept och skickat över 5 miljoner rosa paket till kunder över hela Sverige.

Följ MEDS

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MEDS

MEDS värvar Head of Performance från Pineberry26.9.2022 07:30:00 CEST | Pressmeddelande

Ledande nätapoteket MEDS gör en nyckelrekrytering när Nicklas Krus går in i rollen som Head of Performance. "Vi investerar i vårt långsiktiga mål att bli ett lönsamt miljardbolag. Nicklas Krus kommer att ansvara för att se till att vi gör det så effektivt och systematiskt som möjligt. Det här är kunskap och erfarenhet vi ser fram emot att ha inhouse", säger Björn Thorngren, vd och medgrundare.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum