By Faux

Mer kreativitet med konstgjorda växtväggar

Dela

Moderna konstgjorda växter är så snygga att de misstas för organiska växter. De gör det också möjligt att flytta fram gränserna för hur man kan inreda med växtväggar.

Enligt Linda Forsberg på By Faux är många arkitekter och inredare faktiskt överraskade över hur bra kvalité som konstgjorda växter har idag. Förutom att vara visuellt vackra skapar de nya inredningsmöjligheter eftersom konstgjorda växter kan användas utan att ta hänsyn till ljusförhållanden, allergier och skötsel. Dessa fördelar blir särskilt märkbara när det kommer till växtväggar som nu är en trend i allmänna utrymmen och lokaler.

– På flygplatser och väntrum är växtväggar väldigt populära att använda och de skapar en härlig lugn känsla. Men med organiska växter kräver de väldigt mycket skötsel för att de inte ska visa och därmed skapa den motsatta effekten, säger Linda Forsberg.

Ett uppmärksammat exempel på en konstgjord växtvägg finns på Londons flygplats Heathrow och de användes också som dekor på efterfesten till Oscarsgalan förra året.

– Växtväggar användas redan flitigt av arkitekter och inredare men med konstgjorda växter skapar man helt nya kreativa möjligheter.

På www.byfaux.se kan du läsa mer om konstgjorda växtväggar som är både snabba och enkla att installera.

Nyckelord

Kontakter

Linda Forsberg,By Faux
linda@byfaux.se
0731-588139

Bilder

Länkar

Om

By FauxMed inspiration av inredning, design och mode har By Faux skapats för att föra in exklusiva konstgjorda blommor, växter och växtväggar i vår inredning. Med växter från By Faux går det att skapa vackra, tidlösa och hållbara hem och miljöer. Som modeindustrin följer By Faux trender i färg, form och uttryck och inför varje säsong släpps en unik och handplockad kollektion.

Följ By Faux

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.