Norrköpings kommun

Micael Antamo, vd, slutar

Dela

Micael Antamo, vd för Norrevo Fastigheter AB, har meddelat att han kommer att sluta. Sista anställningsdag blir den 3 mars 2019.

Micael Antamo. Fotograf: Crelle
Micael Antamo. Fotograf: Crelle

– Jag har i dagarna tackat ja till erbjudandet om att bli VD för Lejonfastigheter AB i Linköping. Det har varit tre mycket utvecklande och lärorika år på Norrevo. Tillsammans har vi startat upp, etablerat och utvecklat verksamheten utifrån tuffa förutsättningar. Norrevo har alla förutsättningar för att nå visionen om att utveckla välkomnande och innovativa lokaler för ett levande Norrköping, säger Micael Antamo, vd, Norrevo Fastigheter AB.

Norrevo Fastigheter är ett ungt bolag i stark utveckling. Att skapa en ny verksamhet är en utmaning på flera sätt, men också början på en spännande och mycket positivt resa.

– Norrevos resa har bara börjat. Tillsammans med våra kunder och medarbetare. Med kommunens aktörer och omvärlden. Vi vet vart vi är på väg och resan dit kan vi alla påverka. Framtiden ser väldigt ljus ut. Vi vill tacka Micael för det fina arbete som han har utfört och önskar honom varmt lycka till, säger Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB.

Om Norrevo Fastigheter:
Norrevo Fastigheter äger, förvaltar och hyr in ändamålsenliga lokaler till de kommunala verksamheterna. Lokalerna rymmer i huvudsak kommunens kärnverksamheter samt arbetsplatser till en stor del av kommunens 11 000 medarbetare.

Norrevo äger några av Norrköpings mest välkända fastigheter. I fastighetsbeståndet ingår bland annat Hörsalen, Värmekyrkan, Norrköpings Konstmuseum, Norrköpings Stadsteater och Himmelstalundshallen. Totalt omfattar det egna fastighetsbeståndet ca 80 000 kvm.

Bolaget har även uppdraget att utveckla och förvalta cirka 720 000 kvm lokaler som ägs av Norrköpings kommun och bolag inom Norrköping Rådhus AB. För att täcka kommunens totala behov av lokaler administrerar Norrevo även inhyrning av ytterligare ca 300 000 kvm lokaler från andra fastighetsägare.

Kontaktpersoner:
Micael Antamo
Titel: vd, Norrevo Fastigheter AB
Telefon: 011-15 51 30

Mårten Arnberg (S)
Titel: styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB
Telefon: 0738-25 41 86

_____________________________________________________________________
Avsändare: Daniel Ackermann, kommunikationsansvarig Norrevo Fastigheter AB
Telefon: 011-15 11 30

Bilder

Micael Antamo. Fotograf: Crelle
Micael Antamo. Fotograf: Crelle
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Pressinbjudan: första halvåret med samordnade varutransporter i Norrköpings kommun22.3.2019 13:00:06 CETPressinbjudan

Sedan hösten 2018 har Norrköpings kommun samordnat livsmedelstransporterna till sina enheter som ett steg i att minska antalet varuleveranser. Miljö, säkerhet och kvalitet är de drivande faktorerna. Nu har det nya systemet varit i bruk under lite mer än ett halvår, och media är välkomna på en genomgång av hur det fungerat hittills och vad som väntar framåt i tiden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum