BranäsgruppenBranäsgruppen

Mikael Forsell ny platschef i Branäs

Dela

Branäs har utsett Mikael Forsell till ny platschef i Branäs. Mikael kommer senast från en roll som vd på Babyproffsen och har dessförinnan bland annat hunnit med 16 år på Nya Wermlands-Tidningen och en 20 år lång elitkarriär i bandy.

– Det här är verkligen mitt drömjobb. Efter bandykarriären blev slalom mitt stora intresse och sedan dess har jag samlat på mig närmare 30 års erfarenhet inom service och försäljning. I mina ögon handlar all service om samma sak – att överträffa folks förväntningar. Som regerande svenska mästare har Branäs visat att de kan det och nu ska vi försvara titeln, säger Mikael Forsell och syftar på att Branäs nyligen mottog utmärkelsen Årets skidanläggning.

Jakten på en ny platschef har varit i full gång sedan det stod klart att den tidigare platschefen Christoffer Lilja skulle lämna efter vintersäsongen 20/21. Det har varit många sökande och tuff konkurrens, men Branäsgruppens vd Anders Kjällström känner sig trygg med att Mikael Forsell är rätt person att leda Branäs framåt.

– Vi har bra koll på Mikael sedan tidigare, där vi framförallt ser stora styrkor i hans ledarskap. Kompetens inom skidåkning och verksamheterna runt omkring har vi redan på plats, men vi behöver någon som binder ihop allting och kan leda Branäs framåt, säger Anders Kjällström.

När Mikael Forsell själv berättar om vad han kan tillföra till den värmländska skidanläggningen är hans sätt att se på ledarskap något som kommer på tal.

– Från min tid som elitidrottare har jag lärt mig att bra resultat nås genom att arbeta tillsammans. Mitt utifrånperspektiv kan vara nyttigt, men människorna som redan jobbar i Branäs har en tydlig känsla av vad som fungerar och det ska vi ta vara på.

Mikael Forsell påbörjar sin tjänst som platschef i Branäs den 16 augusti, men kommer att spendera en hel del tid på anläggningen redan i juli, under den stundande sommarsäsongen, för att förbereda sig på bästa möjliga sätt.

– Det är gästerna som bestämmer om vi är framgångsrika eller inte och det är upp till oss att ta hand om dem. Därför ligger mitt fokus, till en början, på att lära känna målgruppen. Att få chansen att göra det under en ny sommarsatsning, som har så mycket potential, är givetvis extra spännande.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen och Ulricehamn Ski Center.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum