Connoisseur International AB

Miljonärsmingel på Västkusten - Gästrekord på Connoisseur Great Taste

Dela

Om Connoisseur: Connoisseur startade 1998 och har sedan dess varit tongivande på miljonärsmarknaden. Magasinet distribueras till 31 500 personer som tjänar över 1,5 miljoner kronor per år. www.connoisseurint.se

Miljonärsmingel på Västkusten -

Gästrekord på Connoisseur Great Taste

Aldrig tidigare har intresset varit så stort för Connoisseurs finsmakarfest – Great Taste.

I fredags samlades över 450 miljonärer på nyrenoverade Stenungsbaden Yacht Club utanför Göteborg för att provsmaka ett urval av de finaste vinerna och champagnerna som går att få tag på i Sverige. 

Det är flera saker som bidrar till det stora intresset, dels är det viktigt för många att ha en fördjupad kunskap om det man förtär, vare sig det gäller mat eller ädla drycker. Dels vill man hänga med i trender vad gäller champagner, fina viner och årgångar.

En ny stark trend är att det är ett måste att ett servera alkoholfritt alternativ på fester och event men det ska vara tjusigt så det förslår förstås. Connoisseur hade därför den stora äran att servera världens kanske främste champagnekännare  Richard Juhlins nya alkoholfria champagner.

På plats denna afton fanns förutom våra läsare ett stort gäng celebriteter hitresta från Stockholm med MTR Express ”Connoisseurtåg” som festade tillsammans med välkända profiler från Göteborg.

________________________________________________________________________________

Bilder

Om

Connoisseur International ABFöretaget gör specialmagasin samt ett stort antal event. Connoisseurs chefredaktör är Peder Lamm och förlagschef och grundare är Susanne Ytterskog. För mer information, kontakta Susanne Ytterskog på 0708-474223. susanne@connoisseurint.se