Bingolotto

Miljonsnurr och stor bingofinal!

Dela
Vi avnjuter Wiktorias ljuva stämma i en splitterny singel samt även i dunderhiten ”Save me”.
 

Dags för grandios säsongsfinal av BingoLotto! Ingvar & Co slår på stora bingotrumman med Peder Lamm och Björn Hellberg i studion, kryddat med Wiktoria och Elisa Lindström på scen – addera därtill massor av utlottningar och snurr på Miljonhjulet hela kvällen. 

Ackompanjerad av kapellmästaren Robert Wells bjuder Ingvar Oldsberg in till en kalastillställning av dundrande dignitet nu på söndag. Med 9,5 miljoner i vinstpotten, ett nästintill konstant snurrande miljonhjul och högst färgsprakande gäster + en massa skön sommarbingo kan vi inte vänta oss annat än en fulländad säsongsfinal av BingoLotto.

Ingvars evige vapendragare, tennisoraklet och Laholms hedersmedborgare nr 1 – Björn Hellberg – svischar förbi finalen för att flankera vännen Oldsberg. Dessutom slår sig antikexperten Peder Lamm ner för att dryfta gamla nyheter.

Vi avnjuter Wiktorias ljuva stämma i en splitterny singel och  i dunderhiten ”Save me”. Dessutom gästas programmet av Let’s dance-vinnaren och dansbandssångerskan Elisa Lindström. 

BingoLotto – 19 juni kl 18.00 – i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum