Bingolotto

Miljonsnurr och stor bingofinal!

Dela
Vi avnjuter Wiktorias ljuva stämma i en splitterny singel samt även i dunderhiten ”Save me”.
 

Dags för grandios säsongsfinal av BingoLotto! Ingvar & Co slår på stora bingotrumman med Peder Lamm och Björn Hellberg i studion, kryddat med Wiktoria och Elisa Lindström på scen – addera därtill massor av utlottningar och snurr på Miljonhjulet hela kvällen. 

Ackompanjerad av kapellmästaren Robert Wells bjuder Ingvar Oldsberg in till en kalastillställning av dundrande dignitet nu på söndag. Med 9,5 miljoner i vinstpotten, ett nästintill konstant snurrande miljonhjul och högst färgsprakande gäster + en massa skön sommarbingo kan vi inte vänta oss annat än en fulländad säsongsfinal av BingoLotto.

Ingvars evige vapendragare, tennisoraklet och Laholms hedersmedborgare nr 1 – Björn Hellberg – svischar förbi finalen för att flankera vännen Oldsberg. Dessutom slår sig antikexperten Peder Lamm ner för att dryfta gamla nyheter.

Vi avnjuter Wiktorias ljuva stämma i en splitterny singel och  i dunderhiten ”Save me”. Dessutom gästas programmet av Let’s dance-vinnaren och dansbandssångerskan Elisa Lindström. 

BingoLotto – 19 juni kl 18.00 – i TV4.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

We Are Voice med Mölndals Kammarkör i Bingolotto11.12.2018 07:00Pressmeddelande

På söndag bjuder Rickard Olsson in We Are Voice med Mölndals Kammarkör till BingoLotto. Vännerna Martin Rolinski, Simon Ljungman och Fredrik Berglund kläckte idén om We Are Voice, en gemensam mötesplats för körmedlemmar och körledare som skulle underlätta kommunikation, interaktion och repetition. We Are Voice vill få fler människor att sjunga tillsammans och är en unik konsertupplevelse där alla på konserten är medverkande, ingen är publik utan alla interagerar med varandra. Husbandet leds av Mattias Bylund och programledare är Rickard Olsson. BingoLotto – Söndag 16 december kl. 18 i TV4.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum