Min Doktor

Min Doktor börjar med drop-in-vaccination mot covid-19

Dela

Min Doktor är med och vaccinerar under Stora vaccinationsdagen den 2 oktober på uppdrag av Västra Götalandsregionen, VGR. Vi har drop-in-mottagning i Nordstan, Apotek Hjärtats lokaler.

Vaccinering mot covid-19
Vaccinering mot covid-19

– På uppdrag av VGR skalar vi upp engagemanget och hoppas kunna locka fler invånare att vaccinera sig mot covid-19. Man behöver inte boka tid, utan det är bara att dyka upp, säger Jennifer Nunez, chef för Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan.

Värdar kommer stå utanför och dela ut broschyrer för att informera förbipasserande om vaccinationskampanjen. Efter Stora vaccinationsdagen kommer Min Doktor, med start vecka 42, att ytterligare utöka drop-in-vaccinationerna.

Tider för drop-in-vaccination mot covid-19 i Nordstan:

Från 27 sept till 16 okt

Måndag och fredag klockan 12-19
Lördag kl. 11-15

Från 18 oktober och framåt

Måndag till fredag kl. 12-19
Lördag kl. 11-15

För mer information, kontakta Jennifer Nunez, chef för Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan
0760-017213
jennifer.nunez@mindoktor.se

Nyckelord

Bilder

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor grundades av läkare 2013 och erbjuder digitala vårdmöten, vårdcentraler samt ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar i landet. Min Doktor ägs bland annat av Apotek Hjärtat, EQT Ventures och Swedbank Robur Ny Teknik. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

Vaccinationsstödjare ger ökad trygghet på covid-vaccineringen - nu söker Röda Korset fler frivilliga7.7.2021 15:06:59 CEST | Pressmeddelande

På Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan i centrala Göteborg vaccinerar Min Doktor allmänheten mot covid-19. Angela Eriksson är en av Röda Korsets frivilliga som finns på plats för att vara behjälpliga som vaccinationsstödjare. Nu söker Röda Korset fler volontärer som vill bidra till att vaccinationsprocessen känns trygg och säker.

Min Doktors Almedalsseminarium: Hur kan vi nå en nära och tillgänglig vård post-corona?29.6.2021 10:28:39 CEST | Pressmeddelande

Pandemin har förändrat sättet vi konsumerar vård. Men trots att antalet digitala vårdkontakter har ökat står Sverige inför ett uppdämt vårdbehov. Den 6 juli kl 09.00 arrangerar Min Doktor ett seminarium där utredare, politiker och experter diskuterar vad som krävs för att hantera vårdskulden och för att vidareutveckla en nära och tillgänglig vård efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum