Min Doktor

Min Doktor börjar med drop-in-vaccination mot covid-19

Dela

Min Doktor är med och vaccinerar under Stora vaccinationsdagen den 2 oktober på uppdrag av Västra Götalandsregionen, VGR. Vi har drop-in-mottagning i Nordstan, Apotek Hjärtats lokaler.

Vaccinering mot covid-19
Vaccinering mot covid-19

– På uppdrag av VGR skalar vi upp engagemanget och hoppas kunna locka fler invånare att vaccinera sig mot covid-19. Man behöver inte boka tid, utan det är bara att dyka upp, säger Jennifer Nunez, chef för Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan.

Värdar kommer stå utanför och dela ut broschyrer för att informera förbipasserande om vaccinationskampanjen. Efter Stora vaccinationsdagen kommer Min Doktor, med start vecka 42, att ytterligare utöka drop-in-vaccinationerna.

Tider för drop-in-vaccination mot covid-19 i Nordstan:

Från 27 sept till 16 okt

Måndag och fredag klockan 12-19
Lördag kl. 11-15

Från 18 oktober och framåt

Måndag till fredag kl. 12-19
Lördag kl. 11-15

För mer information, kontakta Jennifer Nunez, chef för Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan
0760-017213
jennifer.nunez@mindoktor.se

Nyckelord

Bilder

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor grundades av läkare 2013 och erbjuder digitala vårdmöten, vårdcentraler samt ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar i landet. Min Doktor ägs bland annat av Apotek Hjärtat, EQT Ventures och Swedbank Robur Ny Teknik. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

"En gamechanger inom astmavården" – nu kan vi ställa diagnos digitalt16.5.2022 08:47:42 CEST | Pressmeddelande

Var tionde svensk uppskattas leva med astma och det är viktigt att få rätt behandling. Min Doktor har behandlat 2 000 astmapatienter digitalt sedan 2019 och nu skalar vi upp vår kvalitetssäkrade behandlingsmodell och kan som första vårdgivare erbjuda digital utredning av astma, kontinuerlig spirometri och personlig behandlingsplan. "Detta är ett stort kliv framåt och här finns en möjlighet att verkligen hjälpa personer med astma och korta vårdköer", säger Hans Lindholm, specialistläkare samt drifts- och utvecklingsläkare på Min Doktor.