Min Doktor

Min Doktor öppnar på Bromma Blocks

Dela

Min Doktor var först ut i Sverige med att lansera dygnet runt-öppna vårdmöten med specialistläkare genom chatt och video, helt utan tidsbokning. Nu öppnar de även fysiska drop-in-mottagningar runt om i landet. Den första Min Doktor-mottagningen i Bromma öppnar intill Sveriges största Maxi ICA Stormarknad i Hangar 5 på Bromma Blocks den 10 mars. Det blir Min Doktors 22:a fysiska mottagning i landet.

– Det är en fjäder i hatten att Min Doktor finns på ett så attraktivt område som Bromma Blocks. Här öppnar ett gigantiskt ICA Maxi samma dag, Sveriges största, och även om det vore roligt att bjuda in en massa folk till en storslagen invigning som vi brukar, så vore det oklokt i dessa tider. För allas bästa så välkomnar vi istället alla att besöka oss utspritt över hela året, säger Jonas Vig, vd för Min Doktor.

– Bromma är ett växande område med framtiden för sig. Vi hoppas att boende i närområdet ska hitta till oss som en kvartersjour för vaccinationer och enklare vårdärenden, säger Jenny Karlsson, områdeschef för Min Doktors klinik i Bromma.

På Min Doktors vård & vaccin-mottagningar arbetar erfarna sjuksköterskor som erbjuder patienterna drop in-besök för vardagliga hälsobesvär, symptomfria covid-tester, hud- och hälsokontroller samt vaccinationer mot exempelvis influensa och TBE.

– Vårt mål är att bidra till en bättre folkhälsa. Det gjorde vi redan genom att starta Sveriges första digitala vårdtjänst och nu kompletterar vi med fysiska mottagningar för att ytterligare bredda vårt utbud, successivt erbjuda en bättre kontinuitet och stärka vår långsiktiga relation till kunder och patienter, säger Jonas Vig, vd Min Doktor.

Kontakter

Bilder

Om

Min Doktor
Min Doktor
Norra Vallgatan 64 B
211 22 Malmö

010-16 00 406https://www.mindoktor.se/

Min Doktor grundades av läkare 2013 och erbjuder digitala vårdmöten, vårdcentraler samt ett tjugotal vård- och vaccinationsmottagningar i landet. Min Doktor ägs bland annat av Apotek Hjärtat, EQT Ventures och Swedbank Robur Ny Teknik. Huvudkontoret ligger i Malmö. 

Följ Min Doktor

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Min Doktor

Vaccinationsstödjare ger ökad trygghet på covid-vaccineringen - nu söker Röda Korset fler frivilliga7.7.2021 15:06:59 CEST | Pressmeddelande

På Min Doktors vård- och vaccinationsmottagning i Nordstan i centrala Göteborg vaccinerar Min Doktor allmänheten mot covid-19. Angela Eriksson är en av Röda Korsets frivilliga som finns på plats för att vara behjälpliga som vaccinationsstödjare. Nu söker Röda Korset fler volontärer som vill bidra till att vaccinationsprocessen känns trygg och säker.

Min Doktors Almedalsseminarium: Hur kan vi nå en nära och tillgänglig vård post-corona?29.6.2021 10:28:39 CEST | Pressmeddelande

Pandemin har förändrat sättet vi konsumerar vård. Men trots att antalet digitala vårdkontakter har ökat står Sverige inför ett uppdämt vårdbehov. Den 6 juli kl 09.00 arrangerar Min Doktor ett seminarium där utredare, politiker och experter diskuterar vad som krävs för att hantera vårdskulden och för att vidareutveckla en nära och tillgänglig vård efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum