Åklagarmyndigheten

Misstänkt för mord i Norrköping begärs häktad

Dela

Åklagare har i dag fredag lämnat in häktningsframställan i Norrköpings tingsrätt mot en kvinna misstänkt för mord på en man i Norrköping natten till i tisdags den 5 januari.

Den som begärs häktad är den kvinna i 55-årsåldern som anhölls i ärendet i tisdags.

Tid för häktningsförhandling är preliminärt utsatt till kl. 14 i dag fredag. Det är tingsrätten som beslutar om tidpunkt.

Målnummer i Norrköpings tingsrätt: B 20-21.

Se tidigare pressmeddelande (5/1)

Kontakt

Chefsåklagare Torsten Angervåg är tillgänglig för kommentarer på 010-562 58 71 efter att häktningsförhandlingen avslutats.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum