Åklagarmyndigheten

Misstänkt mord i Karlskrona kommun

Dela

Polisen i Blekinge nordöstra Skåne, avdelning grova brott, utreder ett ärende om misstänkt mord. Händelsen inträffade i Karlskrona kommun den 11 juli 2019.

En kvinna är avliden.

En person är anhållen på sannolika skäl misstänkt i ärendet, häktningsframställan sker troligen under fredagen. Den avlidne och den misstänkte är kända för varandra.

Omständigheterna kring ärendet är av känslig natur och därför lämnas inga kommentarer i övrigt.


Ärendet leds av Åklagarkammaren i Karlskrona.

Presstjänsten
010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagaren utgör en viktig länk i rättskedjan – polis, åklagare, domstol och kriminalvård. Det är åklagaren som inom lagens ram avgör om åtal ska väckas. Det är också åklagaren som leder förundersökningen och för statens talan i domstolen. Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och människors trygghet ökar genom att se till att de som begår brott ställs till ansvar för sina handlingar och att detta sker på ett effektivt och rättssäkert sätt.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

Rättegång om mycket omfattande odling av cannabis inleds20.1.2020 16:17:45 CETPressmeddelande

Tisdag den 21 januari kl. 9.15 inleds rättegången i ett mål där tio personer är åtalade för att ha deltagit i odling och försäljning av stora mängder cannabis. Odlingen har skett i Essunga kommun. Rättegången inleds i säkerhetssalen i Stockholms tingsrätt och kommer även äga rum i Skaraborgs tingsrätt. Åklagaren är tillgänglig efter att förhandlingsdagen är avslutad på torsdag den 23 januari.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum