Thon Property AB

Mitt I City utvecklar gallerian ytterligare

Dela

2017 har blivit startskottet på en lång rad förändringar och uppdateringar för att utveckla och förbättra Mitt i City Gallerian i Karlstads centrumhandel. Fler nyetableringar, renoveringar och uppdateringar finns på agendan.

Ann-Sophie Redfern, Center Manager Mitt i City. FOTO: (C) KLEMNER STUDIO
Ann-Sophie Redfern, Center Manager Mitt i City. FOTO: (C) KLEMNER STUDIO

Tillsammans med Thon Property har Mitt i City gallerians nya centrumchef, Ann-Sophie Redfern, rivstartat sin nya tjänst genom att ge food courten i gallerian en total renovering. Det är även sedan tidigare känt att det nya heta konceptet Yomo kommer att fylla de tidigare banklokalerna och nu ses andra delar i gallerian över med nyetablering och utveckling av befintliga butiker.

Allt detta är starten på en lång rad förändringar och uppdateringar som kommer att komma senare under 2017 och under första halvåret av 2018.

Mitt i City har tecknat avtal för nyetablering med New Yorker och med Cubus som utvecklar sin butik till fullkonceptbutik. New Yorker öppnar med ca 1 000 kvm på övre plan mellan Cervera och Brothers i början på 2018.

Runt årskiftet kommer Cubus att utveckla sin butik och växer då med drygt 330 kvm till 730 kvm. Detta för att inrymma sitt fulla koncept inklusive sitt populära barnsortiment.

– Vi är väldigt glada för att få New Yorker till gallerian med sina starka varumärken säger Ann-Sophie Redfern. Det är också jättekul att vi även hittat en möjlighet för Cubus att komma till sin fulla rätt med fullt koncept inklusive deras fina barnavdelning fortsätter Ann-Sophie Redfern.

New Yorker

New Yorker är en tysk modekedja med över 1 000 butiker i 39 länder, varav 25 ligger i Sverige, inklusive den nya i Mitt i City, Karlstad. "Dress for the Moment" är New Yorkers slogan och med de egna varumärkena Fishbone, Smog, Amisu och Fishbone Sister vänder man sig främst till en ung målgrupp.

– Mitt i City Gallerian passar vårt koncept och målgrupp alldeles utmärkt. Vi ser fram emot att kunna öppna i Karlstad i början på nästa år säger Thomas Christensen, Sales Manager New Yorker.

Cubus

Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med cirka 350 butiker i fem länder. Cubus har cirka 3 200 anställda och är en del av Varner-Gruppen som består av tretton kedjor och har cirka 11 000 anställda i åtta länder, med huvudkontor i Oslo.

– Det känns jättekul att få in en fullkonceptbutik i Mitt i City, särskilt kul att få vårt barnsortiment på plats i gallerian säger Tobias Knuthson, Country Manager Cubus AB.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ann-Sophie Redfern, Center Manager Mitt i City. FOTO: (C) KLEMNER STUDIO
Ann-Sophie Redfern, Center Manager Mitt i City. FOTO: (C) KLEMNER STUDIO
Ladda ned bild

Länkar

Om

Thon Property AB
Thon Property AB
Kungsgatan 42
11135 Stockholm

08-40 300 330http://www.thonproperty.se

Thon Property - En del av Olav Thon Gruppen

Thon Property är den svenska fastighetsdivisionen i Olav Thon Gruppen som ägs av Olav Thon Stiftelsen. Olav Thon Gruppen äger c:a 500 fastigheter i Norge och 25 i utlandet samt äger/förvaltar 90 köpcenter i Norge och 12 i Sverige.

Följ Thon Property AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Thon Property AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum