Svea Ekonomi

Mockfjärds utvecklar kundresan med hjälp av Svea

Dela

Mockfjärds, Sveriges ledande aktör inom fönsterbyten, stärker nu verksamheten genom ett nytt samarbete med Svea. Det innebär smidigare möjligheter till finansiering och bättre kundupplevelse.

Mockfjärds tar nu tillsammans med Svea ett nytt grepp kring kundresan. Det nya samarbetet innebär att Mockfjärds kunder har möjlighet att finansiera sin investering med hjälp av Sveas betallösningar. Samtidigt kan Mockfjärds i en och samma kundportal skräddarsy finansieringslösningar för kunderna. Sedan Mockfjärds grundades 1997 i Dalarna har företaget vuxit till att bli ett av de främsta i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

– Kundresan blir allt viktigare och för att vinna kundernas förtroende måste man erbjuda en smidig upplevelse. Vilket är en av huvudanledningarna till att vi nu väljer Svea. Vi får möjlighet att gemensamt utveckla tjänsten och själva vara med och påverka, något som är viktigt för oss. Genom samarbetet ser vi stora möjligheter i att ligga i framkant på marknaden, säger Lars Bäcksholm CFO på Mockfjärds.

– Det känns roligt att vi på Svea fått möjligheten och förtroendet att jobba med en branschledande aktör som Mockfjärds. Vi delar båda samma vision som grundar sig i det entreprenöriella synsättet. Tillsammans får vi möjligheten att utveckla vår produkt på bästa möjliga sätt som kommer underlätta köpprocessen för såväl kunder som personal, säger Joakim Flink, Key Account Manager på Svea.

För mer information, kontakta:
Joakim Flink, Key Account Manager, Svea Ekonomi
Telefon: 072-557 45 84
Mail: joakim.flink@sveaekonomi.se

 
Om Svea:
Svea är en finansiell företagsgrupp med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Om Mockfjärds:
Mockfjärds grundades 1997 i Dalarna och är ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare. Företaget arbetar med helhetslösningar där de tar ansvar för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation

Mockfjärds ägs av Dovista som är enheten för fasadfönster i danska VKR-gruppen med en årlig omsättning om ca 21 miljarder kronor. VKR-Gruppen har idag omkring 14 900 medarbetare i mer än 40 länder och äger företag som VELUX, VELFAC och WindowMaster.

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Svea:
Svea är en finansiell företagsgrupp med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Young E-business of the Year 2020: Nu startar entreprenörstävlingen för unga5.10.2020 18:06:05 CESTPressmeddelande

Sverige lyfts ofta fram som ett föregångsland för unga digitala entreprenörer och antalet butiker på nätet ökar för varje dag som går. För att uppmuntra unga att starta företag har bank- och finansgruppen Svea och Payson instiftat det årliga priset ”Young E-business of the Year”. I år startar tävlingen den 5 oktober. Ungdomar mellan 15 och 25 år har då chansen att presentera sina e-handelsidéer för chansen att vinna 10 000 kronor.

Ny kartläggning från Payson och Svea visar: En het sommar väntar e-handeln31.7.2020 07:30:00 CESTPressmeddelande

Efter en juni som på många håll i landet bjudit på högsommar väntas nu ytterligare ett högtryck dra in över Sverige – på nätet. Svenska e-handlare spår nu en sommar med tillväxt och ökad försäljning. Två av tre e-handlare uppger att tillväxten för deras butik kommer öka under sommarmånaderna. Det visar Payson och Sveas e-handelsindikator. Bäst för e-handlarna vore dessutom en sommar med mycket skyfall.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum