Moderata Ungdomsförbundet

Moderata Ungdomsförbundet lanserar valkampanj ”Sverige kan bättre”

Dela

I dag lanseras Moderata Ungdomsförbundets valkampanj ”Sverige kan bättre”. Efter åtta år av socialdemokratiskt styre är det uppenbart att Sverige kan bättre än skenande inflation, ökande otrygghet, missade klimatmål och skyhöga elpriser.

-        Vi kommer att prioritera trygghet, klimat och ekonomi i vår valkampanj. Det är de frågor som vi ser engagerar flest unga. Fram till valdagen kommer vi att kampanja stenhårt för att Sverige ska få en ny regering, säger Matilda Ekeblad, MUF:s förbundsordförande.

Socialdemokraterna går till val – ironiskt nog – under den snarlika sloganen ”Vårt Sverige kan bättre”.

-        Sedan Socialdemokraterna kom till makten har vi fått högre skatter, rekordmånga skjutningar, fler sexualbrott, skyhöga elpriser och nu även skyhög inflation. Det här är resultatet av Socialdemokraternas politik. Sverige har blivit ett sämre land att leva i för alla. Sverige kan bättre, avslutar Matilda Ekeblad.

Vid frågor, kontakta presskontakten nedan.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Moderata Ungdomsförbundet
Moderata Ungdomsförbundet
Box 2080
103 12 Stockholm

079-3476113http://www.muf.se

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största och viktigaste politiska ungdomsförbund med över 10 000 medlemmar. Moderata Ungdomsförbundets förbundsordförande heter Douglas Thor.

Följ Moderata Ungdomsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moderata Ungdomsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum