Moelven

Moelven Vänerply startar upp produktionen igen

Dela

17 november meddelade Moelven Vänerply AB att man valt att stänga ner sin produktion till följd av konstaterad smitta av Covid-19. Anläggningen har nu hållit stängt i sju dagar och under tiden har man lyckats ringa in smittkällan.

Moelven Vänerply startar upp produktionen igen.
Moelven Vänerply startar upp produktionen igen.

20 personer är fortsatt i karantän och två har friskförklarats efter att varit smittade. Hela fabriken har sanerats och åtgärder vidtagits för att på ett säkert sätt kunna starta upp produktionen igen. 

- Vi har gjort det vi kan för att bryta smittkedjan och vidtagit de åtgärder som anses nödvändiga för att kunna köra igång produktionen igen på ett säkert sätt, säger George Peterson, vd Moelven Vänerply AB. 

Till en början kommer produktionen köras med lite lägre kapacitet. 

- Vi har fortsatt våra medarbetares hälsa som första prioritering. Vi uppmanar så klart till fortsatt försiktighet och har man minsta lilla symptom ska man stanna hemma, säger George. 

Under den tillfälliga nedstängningen har Moelven Vänerply AB kunnat leverera utan avbrott och ser inte nu några hinder för att kunna fortsätta hålla en bra leveransförmåga.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Moelven Vänerply startar upp produktionen igen.
Moelven Vänerply startar upp produktionen igen.
Ladda ned bild

Om

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
N-2390 Moelv, Norge

+47 914 348 803https://www.moelven.com/se

Moelven Industrier ASA är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Koncernen omsätter ca. NOK 11 miljarder årligen, och har ca. 3350 anställda som varje dag arbetar för att ge människor goda rum. Moelvens 34 produktionsbolag är fördelade på 42 produktionsplatser i Norge och Sverige, och är uppdelat i tre divisioner: Timber, Wood och Byggsystem.

Följ Moelven

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moelven

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum