Stiftelsen Skansen

Molly Sandén tar över Allsångsscenen är din

Dela

I år är det Molly Sandén som får fortsätta allsångskvällen från Skansen med en egen timma. Tisdag den 9 augusti, klockan 21.00, stiger artisten upp på Sollidenscenen. Utöver att vara gäst i Allsång på Skansen denna kväll, bjuder Molly Sandén publiken på livekonsert i Allsångsscenen är din.

Molly Sandén. Foto: Sony.
Molly Sandén. Foto: Sony.

– Det känns riktigt stort att få göra Allsångsscenen är din precis som Laleh, Håkan Hellström och Lisa Nilsson gjort tidigare. Jag lovar att bjuda på en oförglömlig kväll med hela känslospektrat inkluderat och kanske får jag med mig några gäster också som kryddar kvällen lite extra. Tänk att det är MIN tur nu! Jag längtar!, säger Molly Sandén.2021 var det Benjamin Ingrosso som gjorde Allsångsscenen i din, tidigare har bland andra Miriam Bryant tagit sig an det ärofyllda uppdraget.

– Vi ser verkligen fram emot att Allsången drar igång, och märker att våra gäster har längtat de med! Att nu få avslöja att Molly Sandén tar över Allsångsscenen är din och släppa biljetterna till kvällen är så härligt, säger Yvonne Nordlind, marknads- och kommunikationschef på Skansen.– 2012 medverkade jag i Allsång på Skansen för första gången. Att få äga kvällen totalt, tio år senare, känns så mäktigt, säger Molly Sandén.Om Molly Sandén

Med över 700 miljoner streams, turnéer som sålt slut på rekordtid, mängder med platinasinglar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén en av Sveriges största artister och låtskrivare. I sommar är hon ute på en omfattande sommarturné. Molly har även gjort den officiella EM-låten som ska bära fram det svenska laget till nya framgångar i sommar.

Biljettinformation

Biljetter till Allsång på Skansen och Allsångsscenen är din den 9 augusti säljs via Ticketmaster. Biljettsläpp idag, den 14 juni, klickan 15.00.

Biljetter till övriga Allsång på Skansen-datum säljs även de via Ticketmaster. De första fem livesändningarna är slutsålda, biljetter till genrep finns fortfarande till samtliga tillfällen.

Till alla genrep och livesändningar kommer det att finnas ståplatser. Ståplatserna är först till kvarn och kräver ingen förbokning. Det kommer även finnas ett mindre antal först till kvar-platser bland sittplatserna.

Allsång på Skansen och Allsångsscenen är din direktsänds även i SVT.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Molly Sandén. Foto: Sony.
Molly Sandén. Foto: Sony.
Ladda ned bild
Molly Sandén. Foto: Sony.
Molly Sandén. Foto: Sony.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Djurgårdsslätten 49-51
115 21 Stockholm

08 - 442 80 00http://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Stiftelsen Skansens vd John Brattmyhr väljer att sluta sin tjänst under 202328.9.2022 15:12:21 CEST | Pressmeddelande

Den 1a oktober i år har Stiftelsen Skansens vd John Brattmyhr varit verksam på Skansen i 17 år. Han har tillsammans med alla medarbetare stärkt Skansen som en av Sveriges mest populära besöksmål, navigerat genom upp och nedgångar, pandemi, gästrekord och utveckling av Skansen som en attraktiv plats att besöka. Nu väljer John att avsluta sin tjänst på Skansen med siktet inställt på att vara fortsatt aktiv med intressanta styrelseuppdrag.

Stiftelsen Skansen öppnar 90-konto – ”en kvalitetsstämpel för utökat insamlingsarbete”31.8.2022 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Skansen ansökte i början av året om ett 90-konto vilket nu har beviljats av Svensk Insamlingskontroll. Initiativet är delvis en följd av den ekonomiska kris som Skansen upplevde under pandemin. Att inneha ett 90-konto utgör en väl ansedd och etablerad kvalitetsstämpel för allt insamlingsarbete som bedrivs inom stiftelser, ideella föreningar och andra organisationer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum