Svenska Ishockeyförbundet

More SPACE ny partner till Svenska Ishockeyförbundet

Dela

Från och med säsongen 2021/2022 blir More SPACE ny partner till Svenska Ishockeyförbundet. Partnerskapet innebär att More SPACE blir en strategisk säljpartner till Svenska Ishockeyförbundet.

Samarbetet med More SPACE syftar till att stärka Svenska Ishockeyförbundets kommersiella affär. Genom att matcha företag som delar förbundets vision är målet ta ytterligare steg i att skapa en stark kommersiell affär med värdefulla partnersamarbeten. I dialog med Svenska Ishockeyförbundet har More SPACE visat på stor nyfikenhet och ett engagemang för verksamheten och förbundets rättigheter.

- Inom svensk ishockey har vi spännande år framför oss med bland annat 100-års jubileum 2022 samt internationella mästerskap för både juniorer och seniorer (U18-VM tjejer 2022, JVM killar 2024 samt VM herrar 2025). Svenska Ishockeyförbundet upplever en ökad efterfrågan för våra rättigheter och av samarbeten med oss. För att möta efterfrågan samt öka våra kontaktytor ser vi fram emot ett strategiskt samarbete med More SPACE utifrån vår vision att bli Sveriges mest engagerade idrott, säger Christer Plars, Kommersiell chef på Svenska Ishockeyförbundet.

Svenska Ishockeyförbundet kommer fortsatt att äga och ha det övergripande ansvaret kring både den kommersiella affären och samtliga partnersamarbeten. More SPACE kommer att bidra med marknad- och säljbearbetning för Svenska Ishockeyförbundets samarbetspartners.

- More SPACE delar vår syn kring bearbetning och hur samarbeten och partnerskap bör utformas. Därför känns det extra bra att inleda det här samarbetet med ambitionen att långsiktigt stärka upp vår kommersiella affär. More Space är dokumenterat framgångsrika och har påvisat goda resultat och kan bidra med en ökad kunskap och erfarenhet, säger Daniel Ivarsson, Försäljning- och sponsringsansvarig på Svenska Ishockeyförbundet.

- Vi på More SPACE är oerhört stolta och glada att få detta förtroende. Vi ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med en rättighet som innehåller såväl Sveriges starkaste varumärke inom sport, Tre Kronor, som dam och juniorkronor, men inte minst ett imponerande breddarbete på gräsrotsnivå. Med engagemang, erfarenhet och kompetens hoppas vi kunna bidra till att ytterligare resurser skapas för en fortsatt utveckling av svensk ishockey, på både bredd och elitnivå, säger Lars Odbjer VD och grundare.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Ishockeyförbundet
Svenska Ishockeyförbundet
Tjurhornsgränd 6, 3 tr, Box 5204
121 16 Johanneshov

08-449 04 00http://www.swehockey.se

Svensk Ishockey – tillsammans tar vi ansvar och skapar passion, framgång och glädje i vardagen. Svenska Ishockeyförbundet bildades den 17 november 1922. Medlem i Sveriges Riksidrottsförbund sedan starten och i Internationella Ishockeyförbundet (IIHF) sedan 1920. Vi är en av de mest framgångsrika idrotterna i Sverige och en av de mest framgångsrika inom vår idrott i världen. Det ska vi fortsätta att vara. Svensk Ishockey ska också vara en samlande kraft och bidra till att bygga vårt framtida samhälle.

Svenska Ishockeyförbundet är ett av Sveriges största idrottsförbund med 392 föreningar i 22 distrikt och drygt 68 000 spelare och domare. 2 301 ishockeylag samsas i 363 ishallar runt om i landet.

Om Svenska Ishockeyförbundets pressmeddelanden 
Den som vill ändra, lägga till eller ta bort E-postmottagare meddelar detta till info@swehockey.se

Följ Svenska Ishockeyförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Ishockeyförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum