Örnsköldsviks Kommun

Möt årets mottagare av kommunens Solstipendium

Dela

Media hälsas välkomna att möta årets mottagare av Örnsköldsviks kommuns Solstipendium.

Med Solstipendiet vill Örnsköldsviks kommun uppmärksamma betydelsen av alla de medmänskliga och godhjärtade insatser som människor gör av omtanke om andra. Solstipendiaten utses gemensamt av omsorgsnämnden och humanistiska nämnden utifrån allmänhetens nomineringar.

Årets Solstipendium delas mellan flera personer. Vilka de är offentliggörs i samband med kommunfullmäktiges sammanträde 17 december. Kort före tillkännagivandet hälsas media välkomna att möta årets Solstipendiater.

Pressträff – fika med Solstipendiaterna
Datum: Måndag 17 december 2018, kl 11:45.
Plats: Fjällräven Center, kommunens loge.
Vid pressträffen medverkar, förutom stipendiaterna, även omsorgsnämndens ordförande Anna-Belle Strömberg. 

Formell ceremoni
Det formella överlämnandet av årets Solstipendium (diplom, blomma, stipendiecheck) sker som första punkt vid kommunfullmäktiges sammanträde 17 december. Sammanträdet startar 13:00 i fullmäktigesalen, Nygatan 16, Örnsköldsvik.

Nyckelord

Kontakter

Anna-Belle Strömberg, ordf. omsorgsnämnden 070-190 49 49
Susanne Nordin, ordf. humanistiska nämnden 0660-26 50 99

Om

Örnsköldsviks Kommun
Örnsköldsviks KommunÖrnsköldsviks kommun är kommunens största arbetsplats. Drygt 5 000 personer i kommunal förvaltning och kommunala bolag ser till att kommunens 56 000 invånare får god samhällsservice.

Kommunen är företagstät med många internationella företag, lång företagande- och industritradition och stort utvecklingsfokus där samverkan är en viktig nyckel. Närheten till Umeå gör att Örnsköldsvik är en del av en större arbetsmarknadsregion med totalt 200 000 invånare och 13 000 företag. Örnsköldsvik är en del av natursköna Höga kusten där skärgård och klippor möter skog och vildmark.

Följ Örnsköldsviks Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Örnsköldsviks Kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum