Svenska kyrkan Norrköping

Mottagande av församlingsherde i S:t Johannes församling

Dela

Den förste september började Göran Bondesson sin tjänst som församlingsherde i S:t Johannes församling och den 13 september välkomnas han av församlingen och kyrkoherden, både i S:t Johannes kyrka och i Tingstad kyrka.

Göran Bondesson har tidigare arbetat som arbetsledande komminister i församlingen, men går nu in i rollen som dess nya ledare och visionär.

På söndag 13 september sker mottagandet av den nya församlingsherden vid tre gudstjänster i två olika kyrkor. I S:t Johannes kyrka 10.30 och 11.30 samt i Tingstad kyrka 16.00. Kyrkoherde Thomas Wärfman välkomnar och Göran Bondesson predikar under gudstjänsterna.

Deltagarantalet är begränsat till 45 personer vid varje gudstjänst i S:t Johannes kyrka och 20 personer vid gudstjänsten i Tingstad kyrka. Vi är noga med att hålla avstånd och att följa restriktioner på grund av rådande situation gällande Corona-viruset. 

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska kyrkan Norrköping
Svenska kyrkan Norrköping
Nya Rådstugugatan 7
601 04 Norrköping

+46(11)241000https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vi är en gemenskap och ett stöd i glädje och sorg, i vardagen liksom vid livets stora skiften, både hemma och långt bort. Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan i Norrköping, eller Norrköpings pastorat, som är det juridiska namnet, består av fyra församlingar, en kyrkogårdsförvaltning, kansli och en utvecklingsenhet.

Följ Svenska kyrkan Norrköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Norrköping

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum