Business Region Göteborg AB

movetogothenburg.com ska underlätta för etablering i Västsverige

Dela

Hur kan Göteborgsregionen bli en attraktivare region för internationell arbetskraft, forskare och studenter?

Just nu drivs ett projekt med målet att stärka Göteborgsregionens position i kampen om internationell kompetens. Projektet drivs av Västsvenska Handelskammaren, Business Region Göteborg, Västra Götalandsregionen och Göteborg & Co’s Näringslivsgrupp, med stöd av näringslivet och akademin i regionen.

Kodamera har, i sin roll som digital partner designat projektets webbplats som skall verka som en guide för att personer i målgruppen skall introduceras och förhoppningsvis få upp ögonen för Västsverige. Webbplatsen är byggd med Drupal 8 och nyttjar en responsiv design.

- Informationsportalen underlättar processen att flytta hit och blir en resurs som samlar all information på ett ställe, säger Ben Kendall, redaktör och projektledare för informationsportalen.

Webbplatsen är ytterligare ett steg i ett löpande arbete där slutresultatet ska bli en publiceringsplattform där Business Region Göteborgs webbredaktörer snabbt ska kunna skapa projektwebbplatser med specifikt innehåll och design.

Fakta om Kodamera

Vi är en webbyrå i Göteborg som tar helhetsansvar för våra kunders digitala närvaro. Sedan 2003 har vi levererat webbplatser och andra digitala lösningar åt både små och stora kunder. Vi är ett lag webbentusiaster som med ledstjärnorna effektstyrning, öppen källkod i form av Drupal och Wordpress samt ett agilt arbetssätt tar oss an analys, strategi, design, utveckling och förvaltning av webben med sann glädje och stort engagemang.

Vi jobbar som allra bäst när vi får skapa värde åt organisationer som lägger stor vikt vid sina digitala produkter och tjänster. Våra kunder står med fötterna på jorden, tror på nära och långsiktiga relationer och har fokus på att göra bra saker och skapa nytta.

Mer om Kodamera på Kodamera.seFacebookTwitter och LinkedIn.

Nyckelord

Om

Business Region Göteborg AB
Business Region Göteborg AB
Norra Hamngatan 14
404 23 Göteborg

+46 (0)31-367 61 00https://www.businessregiongoteborg.se/sv/

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Business Region Göteborg ska bidra till att skapa fler arbetstillfällen och därigenom åstadkomma en hållbar tillväxt i Göteborgsregionens näringsliv. Detta gör vi genom att erbjuda kunskap och kontakter som skapar förutsättningar för dig som vill starta, etablera eller utveckla företag i regionen.

Följ Business Region Göteborg AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Region Göteborg AB

Kraftig ökning av företagens lönesumma20.6.2018 15:33Pressmeddelande

Företagens lönesumma i Göteborgsregionen ökar kraftigt och landar på nära sju procent vilket är rejält högre än rikssnittet. Det framgår av årets andra Konjunkturrapport som Business Region Göteborg presenterar i dag. – Merparten av lönesumman består av att det skapats fler nya högkvalificerade och högavlönade jobb i regionen inom den privata sektorn, säger Peter Warda, analytiker på Business Region Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum