Moderata Ungdomsförbundet

MUF: Regeringen kan varken prioritera eller arbeta långsiktigt

Dela

I dag presenterade finansminister Magdalena Andersson regeringens vårbudget. Moderata ungdomsförbundet är starkt kritisk till de prioriteringar som regeringen väljer att genomföra. De menar att satsningarna på att bland annat minska vårdköerna och lösa polisens utmaningar inte är tillräckliga.

- Regeringen har höjt skatter med över 60 miljarder kronor under mandatperioden men pengarna hamnar inte där de ska. Vårdköerna har dubblerats, polistätheten har minskat samtidigt som statens sparande är rekordlågt trots högkonjunktur. Regeringen kan varken prioritera eller arbeta långsiktigt, säger Benjamin Dousa. 

- Det är ansvarslöst av regeringen att inte spara i högkonjunktur och ha en mycket mer positiv syn på Sveriges ekonomi än Riksbanken, Konjunkturinstitutet och Ekonomistyrningsverket. I framtiden blir det vi unga som får stå för notan, säger Benjamin Dousa. 

Vill du komma i kontakt med Benjamin Dousa. Se kontaktuppgifter nedan!

Kontakter

Om

Moderata Ungdomsförbundet
Moderata Ungdomsförbundet
Blasieholmsgatan 4A
111 48 Stockholm

072-222 88 28http://www.muf.se

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största och viktigaste politiska ungdomsförbund med över 13 000 medlemmar.

Moderata Ungdomsförbundets förbundsordförande heter Benjamin Dousa.

Följ Moderata Ungdomsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Moderata Ungdomsförbundet

MUF: Wallström bör utvisa ryska diplomater i Sverige26.3.2018 15:18Pressmeddelande

Tyskland meddelar idag att man utvisar fyra ryska diplomater. Sedan tidigare har de tre baltiska länderna, Polen och Frankrike meddelat att man har planer på att göra detsamma i sympati med Storbritannien efter giftattacken den 4 mars mot Sergej Skripal och hans dotter i England. Flera andra EU-länder diskuterar att göra samma sak. Nu kräver Moderata ungdomsförbundet att regeringen utvisar ryska diplomater i Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum