Moderata Ungdomsförbundet

MUF: Vi nominerar Ulf Kristersson

Dela

Moderata Ungdomsförbundet höll under måndagseftermiddagen ett nomineringsmöte där förbundsstyrelsen och 25 distriktsordföranden tog ställning i partiledarfrågan. Ungdomsförbundet står för nästan en tredjedel Moderaternas totala medlemsantal. Under mötet togs beslutet att nominera Ulf Kristersson till ny partiordförande för Moderaterna.

Fotot: Fredrik Wennerlund
Fotot: Fredrik Wennerlund

 

Vi är övertygade om att Kristersson kommer att leda partiet på rätt väg. Det kommer även fortsättningsvis krävas slit och ansträngning av oss andra för att ha en chans om ett år, men redan nu känns självförtroendet stärkt, säger Benjamin Dousa.

 

Moderaterna måste ha ett brett tilltal som både vågar se verkligheten som den är, men samtidigt ha så pass tillräckliga reformförslag att vi vågar kosta på oss framtidsoptimism. Nu behöver berättelsen om varför vi behövs bli mer sammanhållen och det tror vi Ulf Kristersson kommer att lyckas med, fortsätter Benjamin Dousa.

Kontakter

Bilder

Fotot: Fredrik Wennerlund
Fotot: Fredrik Wennerlund
Ladda ned bild

Om

Moderata Ungdomsförbundet
Moderata Ungdomsförbundet
Blasieholmsgatan 4A
111 48 Stockholm

072-222 88 28http://www.muf.se

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största och viktigaste politiska ungdomsförbund med över 13 000 medlemmar.

Moderata Ungdomsförbundets förbundsordförande heter Benjamin Dousa.

Följ Moderata Ungdomsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Moderata Ungdomsförbundet

MUF storsatsar på utlandsröstningen25.7.2018 07:00Pressmeddelande

Redan nu på torsdag, den 26 juli, kan man börja rösta i riksdagsvalet om man bor utomlands. Detta berör 700 000 svenskar och historiskt brukar många utlandssvenskar rösta på Moderaterna. I förra valet var det dock bara 52 000 som använde denna möjlighet och röstade, därför kommer Moderata Ungdomsförbundet på torsdag anordna utlandsröstnings-LAN där de samlar medlemmar runtom i hela Sverige för att skriva till vänner, släktingar och bekanta man vet bor utomlands.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum