Moderata Ungdomsförbundet

MUF: Vi nominerar Ulf Kristersson

Dela

Moderata Ungdomsförbundet höll under måndagseftermiddagen ett nomineringsmöte där förbundsstyrelsen och 25 distriktsordföranden tog ställning i partiledarfrågan. Ungdomsförbundet står för nästan en tredjedel Moderaternas totala medlemsantal. Under mötet togs beslutet att nominera Ulf Kristersson till ny partiordförande för Moderaterna.

Fotot: Fredrik Wennerlund
Fotot: Fredrik Wennerlund

 

Vi är övertygade om att Kristersson kommer att leda partiet på rätt väg. Det kommer även fortsättningsvis krävas slit och ansträngning av oss andra för att ha en chans om ett år, men redan nu känns självförtroendet stärkt, säger Benjamin Dousa.

 

Moderaterna måste ha ett brett tilltal som både vågar se verkligheten som den är, men samtidigt ha så pass tillräckliga reformförslag att vi vågar kosta på oss framtidsoptimism. Nu behöver berättelsen om varför vi behövs bli mer sammanhållen och det tror vi Ulf Kristersson kommer att lyckas med, fortsätter Benjamin Dousa.

Kontakter

Bilder

Fotot: Fredrik Wennerlund
Fotot: Fredrik Wennerlund
Ladda ned bild

Om

Moderata Ungdomsförbundet
Moderata Ungdomsförbundet
Blasieholmsgatan 4A
111 48 Stockholm

072-222 88 28http://www.muf.se

Moderata Ungdomsförbundet är Sveriges största och viktigaste politiska ungdomsförbund med över 13 000 medlemmar.

Moderata Ungdomsförbundets förbundsordförande heter Benjamin Dousa.

Följ Moderata Ungdomsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Moderata Ungdomsförbundet

MUF: Wallström bör utvisa ryska diplomater i Sverige26.3.2018 15:18Pressmeddelande

Tyskland meddelar idag att man utvisar fyra ryska diplomater. Sedan tidigare har de tre baltiska länderna, Polen och Frankrike meddelat att man har planer på att göra detsamma i sympati med Storbritannien efter giftattacken den 4 mars mot Sergej Skripal och hans dotter i England. Flera andra EU-länder diskuterar att göra samma sak. Nu kräver Moderata ungdomsförbundet att regeringen utvisar ryska diplomater i Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum