Nadia Kandil får psykbryt på byggvaruhus i Studio Halebop

Dela

Den kreativa konsulten Nadia Kandil är aktuell i det tredje avsnittet av Studio Halebop. I Nadias avsnitt får lyssnarna följa med på en resa in i Nadias hjärna – ett virrvarr av renoveringsångest och skarpa betraktelser om klass och svenskhet.

Nadia Kandil pratar i Studio Halebop
Nadia Kandil pratar i Studio Halebop

– Mitt snack handlar mycket om klass och svenskhet. Det blir psykbryt på byggvaruhus och en hel del av den ambivalenta ångest som kommer med att inse att man blivit en medelklassperson som ägnar sig åt renovering, fast man föraktar det och är osäker på om man egentligen bara borde vara tacksam, säger Nadia Kandil.

Nadia Kandil är kreativ konsult inom mode och livsstil. Sedan några år tillbaka står hon även själv framför kameran i sociala medier och har därmed blivit en profil som på ett ofiltrerat sätt visar upp livets många sidor. I hennes sommarsnack tar hon med oss på kanske det svenskaste vi har, ett besök på byggvaruhuset som slutar med tårar på en parkeringsplats, och en hederlig kokt korv. 

– Nadia Kandil delar med sig av sina betraktelser av livet på ett väldigt ärligt, roligt och träffsäkert sätt. Med sin härliga göteborgska sätter hon fingret på många saker som jag tror att flera av oss känner igen, personligen skrattade jag högt flera gånger, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Studio Halebop har tagit rygg på ett av Sveriges populäraste program, men vill addera större bredd av berättelser och personer i ett rappare format. Förutom Nadia Kandil är årets sommarsnackare artisterna Janice Kamya Kavander och Parham, fotografen Paul Edwards, tidigare handbollsproffset Loui Sand och programledaren Reine-Alix Ndegeyinka. Du kan lyssna på Nadia Kandils avsnitt i Studio Halebop där poddar finns. 

Nyckelord

Kontakter

För mer information, kontakta gärna:
Canan Yasar, presskontakt Halebop, canan.yasar@obeyapr.se, 070 383 07 48
Johanna Sahlman, Head of Halebop, johanna.sahlman@halebop.se

Bilder

Nadia Kandil pratar i Studio Halebop
Nadia Kandil pratar i Studio Halebop
Ladda ned bild

Länkar

Om

Halebop
Halebop
Stjärntorget 1
16979 Solna

http://www.halebop.se

Halebop är ett varumärke inom TeliaCompany och vänder sig till unga, digitala och prismedvetna kunder. Vi är en av de största mobiloperatörerna på Svenska marknaden och använder Telias nät för våra tjänster.

Följ Halebop

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Halebop

Ny kortfilm ska skapa samtal om mat och identitet9.12.2020 07:00:00 CETPressmeddelande

Det kreativa kollektivet Wulira Studio vill undersöka mat kopplat till identitet, framför allt bland minoritetssvenskar – vilket har resulterat i kortfilmen Fuck Your Fusion. Filmen lyfter bland annat fram hur minoriteters matkulturer ofta blir accepterade först när trendiga fusion-restauranger plockar upp dem. Fuck Your Fusion är en del av Halebop Creative Call, en plattform som ger unga kreatörer möjlighet att utveckla sitt skapande.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum