SHL Svenska Hockeyligan AB

Naia ger SHL energi

Dela

Den svenska energi- och funktionsdrycken Naia och SHL (Svenska Hockeyligan) har i dagarna tecknat ett samarbetsavtal för säsongen 2022-2023. Avtalet omfattar marknads- och försäljningsrättigheter för Sveriges högsta liga på herrsidan inom ishockeyn.

Naia är ett svenskt varumärke, inom Spendrupssfären, som tillverkar funktionsdrycker med noggrant utvalda ingredienser helt fria från animaliska tillsatser, konserveringsmedel och artificiella färgämnen.

- Vi ser fram mot samarbetet med SHL och att bli en del av SHL:s partnerfamilj. En viktig del av vår kommunikation är långsiktiga samarbeten och gemensamma initiativ. Vi hoppas kunna tillföra extra energi både på rinken och hos publiken. Avtalet är en viktig del i Naias fortsatta expansion och etablering på marknaden för funktions- och energidrycker, säger Anna-Stina Hallberg, marknadschef för alkoholfritt på Spendrups.

SHL har som vision att bygga världens bästa ishockeyupplevelse och inom ramen för detta är samarbeten med aktörer som erbjuder besökarna bra mat- och dryckesupplevelser i arenorna centralt.

- Efter att ha haft en process under våren med att identifiera vilket varumärke inom energi/funktionsdryck vi vill samarbeta med, är vi mycket glada att hälsa Naia välkomna till SHL:s partnerfamilj, säger Peter Allvin, kommersiell chef på SHL och fortsätter:

- Samarbetet involverar såväl försäljningsrättigheter på våra arenor som marknadsrättigheter, vilket bildar en spänstig helhet. Vi hoppas och tror att Naia genom SHL och våra starka varumärken ska kunna ta ett rejält kliv framåt såväl avseende kännedom som preferens i vår breda målgrupp.

Kontakter

Bilder

Om

SHL Svenska Hockeyligan AB
SHL Svenska Hockeyligan AB
Box 5095
121 16 Johanneshov

https://www.shl.se

SHL ska som företrädare för klubbarna i ligan tillvarata gemensamma sportsliga och kommersiella intressen, och hanterar bland annat medierättigheter samt gemensamma huvudsponsorskap. SHL ska verka för en långsiktig stark liga och för en stark svensk ishockey som står sig internationellt. Ägarna är de klubbar som spelar i SHL som säsongen 2022/2023 är: Brynäs IF, Frölunda Indians, Färjestad BK, HV71, IK Oskarshamn, Leksands IF, Linköping HC, Luleå Hockey, Malmö Redhawks, Rögle BK, Skellefteå AIK, Timrå IK, Växjö Lakers och Örebro Hockey.

Följ SHL Svenska Hockeyligan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från SHL Svenska Hockeyligan AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum