Järfälla Kommun

Näringslivsmässa lockar minister till Järfälla

Dela

Näringslivsmässan Växtplats Järfälla 22-23 september inleds med ett besök av närings- och innovationsminister Mikael Damberg som bland annat kommer att berätta om regeringens satsningar på näringslivet i höstbudgeten.

Närings- och innovationsministerns besök på Växtplats Järfälla handlar om hur vi ska skapa ett mer företagsamt Sverige och Järfälla. Mikael Damberg kommer att diskutera detta med Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla, Maria Rankka, VD för Stockholms handelskammare, och Lars Jagrén från Svenskt näringsliv. Efter frukostseminariet fortsätter näringslivsmässan Växtplats Järfälla med seminarier där bland andra Ola Serneke, VD för Serneke, Per Geijer, säkerhetschef på Svensk handel, Bengt Baron, OS-guldmedaljör och företagsledare, och Rikard Lundborg, medgrundare av Mackmyra Whisky, medverkar. Konferencier under dagen är Peter Wallin, f.d. general manager för Tre Kronor.

– Järfälla är en plats där det händer otroligt mycket. Växtplats Järfälla är ett perfekt tillfälle att synliggöra allt som händer här och de människor som får det att hända, säger Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande i Järfälla.

Om Växtplats Järfälla

Växtplats Järfälla är näringslivets egen mässa i Järfälla. Fredag 22 september är fokus på business-to-business, medan lördag 23 september är en dag för hela familjen med Dogge Doggelito, barnlopp, kampsportsuppvisning, trampolinpark, ansiktsmålning, polis och brandkår. Ett 50-tal utställare finns på plats i Jakobsbergs sporthall, som är öppen för alla. För mer information, se www.vaxtplatsjarfalla.se/program.

Mer information

Fredrik Persson, VD Järfälla Näringsliv AB, fredrik.persson@jarfalla.se, 08-580 285 99

Claes Thunblad, kommunstyrelsens ordförande, claes.thunblad@jarfalla.se, 070-002 33 92

Nyckelord

Bilder

Om

Järfälla Kommun
Järfälla Kommun
Riddarplatsen 5
177 80 Järfälla

08-580 285 00https://www.jarfalla.se/

Järfälla i nordvästra Stockholm är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Med ny tunnelbana, spår och vägar växer Barkarbystaden och Barkarby station fram till ett av regionens bästa kollektivtrafiknav. Hela Järfälla växer, och det byggs nya attraktiva bostäder för 30-40 000 människor. Samtidigt planerar vi för tusentals nya jobb, högre utbildning och fler besökare.

Följ Järfälla Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Järfälla Kommun

Pulshöjande aktiviteter ger bättre betyg visar forskning i Järfälla29.11.2018 07:01Pressmeddelande

Kan ett kort och intensivt träningspass före lektion leda till bättre resultat? Ja, absolut! Eleverna i forskningsprojektet ”Rörelse för bättre hälsa och inlärning” har i genomsnitt höjt sina betyg i svenska och engelska och mår dessutom mycket bättre. Fler skolor i Järfälla är nu på väg att testa konceptet och Izabela Seger, lektor och idrottslärare på Björkebyskolan är inbjuden att föreläsa runt om i landet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum