Svenska kyrkan Norrköping

Nattvanding under studentveckan

Dela

För tredje året i rad kommer Elevhälsan och Svenska kyrkan att kvälls- och nattvandra i Norrköping under studentveckan.

För tredje året i rad kommer Elevhälsan och Svenska kyrkan att kvälls- och nattvandra i Norrköping under studentveckan. Nattvandingen är ett samarbete mellan Utbildningskontoret, socialtjänst, polis och räddningstjänst.

Vårt uppdrag är att bidra till att studenterna ska få en så trevlig student som möjligt.

Under sex kvällar/nätter – 5 juni, 8-12 juni, finns vi som vuxenstöd och har med oss vatten och plåster. Vandringen startar varje kväll kl. 20.00 vid DC Diakonicentrum, S:t Persgatan 113 och det går att nå oss på 011/24 60 00.

Information kan lämnas av Maria Bard, diakon i Svenska kyrkan, samordnare av insatsen.

Maria kan nås på maria.bard@svenskakyrkan.se

Bilder

Om

Svenska kyrkan Norrköping
Svenska kyrkan Norrköping
Nya Rådstugugatan 7
601 04 Norrköping

+46(11)241000https://www.svenskakyrkan.se/norrkoping

Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vi är en gemenskap och ett stöd i glädje och sorg, i vardagen liksom vid livets stora skiften, både hemma och långt bort. Vår kyrka finns till för dig.

Svenska kyrkan i Norrköping, eller Norrköpings pastorat, som är det juridiska namnet, består av fyra församlingar, en kyrkogårdsförvaltning, kansli och en utvecklingsenhet.

Följ Svenska kyrkan Norrköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Norrköping

Konfirmandgrupp håller aftonbön i World of Warcraft2.4.2020 08:23:12 CESTPressmeddelande

Svenska kyrkan i Norrköping ställer om sin verksamhet med anledning av Covid-19. Verksamheten flyttar ut på nya digitala plattformar för att skapa gemenskap utanför kyrkans fysiska lokaler. Torsdag den 2 april kl. 22.00, kommer en av kyrkans konfirmandgrupper därför hålla en andra andakt i spelet World of Warcraft. ”Vi har gjort det en gång förut och det var väldigt uppskattat så vi kör en gång till. Vi vill finnas där för våra ungdomar och då får vi hjälpas åt att hitta den där stigen som kanske låg dold för oss förut”, berättar Samuel Lerström, församlingspedagog i pastoratet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum