Navet

Navet har varit säljarens transaktionsrådgivare i samband med att Klövern tecknat avtal om att förvärva fastigheten Malmö Flygbasen 2

Dela

NAVET Corporate finance har varit säljarens transaktionsrådgivare i samband med att Klövern tecknat avtal om att förvärva fastigheten Malmö Flygbasen 2.

bild: Malmö Flygbasen 2.
bild: Malmö Flygbasen 2.

NAVET Corporate finance har varit säljarens transaktionsrådgivare i samband med att Klövern tecknat avtal om att förvärva fastigheten Malmö Flygbasen 2.

Fastigheten har ett strategiskt läge i området Bulltofta, en uthyrningsbar yta om cirka 1 900 kvadratmeter och är fullt uthyrd till tre hyresgäster. Tillträde är planerat till den 1 juli 2021.

Citatet nedan är från Klöverns pressutskick där de även inkluderar en genomförd transaktion i Göteborg:

– Klövern förstärker sin position i Göteborgsområdet genom ett kompletterande förvärv av en modern lager- och logistikbyggnad i ett attraktivt läge samt i Malmö genom förvärv av en kombinerad kontors- och lagerfastighet, säger Peeter Kinnunen, tf VD och transaktionschef på Klövern.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

bild: Malmö Flygbasen 2.
bild: Malmö Flygbasen 2.
Ladda ned bild

Länkar

Om

Navet
Navet
Järnvägsgatan 11
252 24 Helsingborg

042-16 90 30https://www.navet.se/

Navet är specialiserade affärskonsulter som sedan 1989 hjälpt kunder till Bättre Affärer inom tre samverkande affärsområden:

- NAVET Analytics
- NAVET Corporate finance
- NAVET Affärssystem

Navet är oberoende och verkar där du verkar. Som kund får du en unik lösning, för varje kund har sina speciella förutsättningar. Det handlar om nyfikenhet och vetgirighet. Att förstå just ditt företag och dess möjligheter. Att lyssna in för att kunna leverera bättre affärer. År efter år.

Följ Navet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Navet

Språkliga barriärer är det största hindret till varför vi inte söker jobb på andra sidan Öresund17.5.2021 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Crossborder Insight är en rapport från Navet som presenterar gränsöverskridande insikter kring tillväxtfrågor bland Öresundsregionens 4,1 miljoner invånare med stöd av AI. I ett första skede har arbetsmarknaden studerats och det framkommer bland annat att det är språket som är den största barriären som hindrar människor från att söka jobb på andra sidan sundet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum