Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

NeH Officiell Partner till Parasport Sverige

Dela

NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté (Parasport Sverige) vad gäller event- och profilprodukter. Samarbetet sträcker sig över Paralympics i Peking 2022.

NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté.
NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté.

Parasport Sverige har en målsättning att på ett bredare sätt tillgodo se sin verksamhet och dess partners med ett fullödigt sortiment inom event- och profilprodukter. För att göra detta möjligt har Parasport Sverige ingått ett samarbete med NeH som skall tillgodose de behov som finns internt samt för samarbetspartners.

– NeH är stolta över att få presentera samarbetet med Parasport Sverige. NeH har ett brett och historiskt långt engagemang i den svenska idrottsrörelsen och är i dag leverantör till de flesta stora idrottsförbunden. Vi hoppas kunna skapa mycket värde för Parasport Sverige och dess partners, säger Peter Holm, vd på NeH.

– Vi ser fram emot att få samarbeta med NeH och är säkra på att vi tillsammans kan skapa kreativa lösningar för våra kampanjer och events samt för våra olika partners. NeH levererar produkter och lösningar av högsta nivå, säger Tomas Sandö Brandt, partneransvarig på Parasport Sverige.

Parternas ambition är att bygga ett långsiktigt arbete och samarbetet inleds med ett tvåårigt avtal som sträcker sig till 31 december 2022. 

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster.

NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.

För mer information, vänligen kontakta:

Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté
Tomas Sandö Brandt, partneransvarig
070-653 33 13

NeH Svenska AB
Peter Holm, VD
070-211 99 95

Nyckelord

Kontakter

Bilder

NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté.
NeH blir Officiell Partner och ny leverantör till Svenska Parasportförbundet & Sveriges Paralympiska Kommitté.
Ladda ned bild

Om

Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté
Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

http://www.parasport.se

Svenska Parasportförbundet och Sveriges Paralympiska Kommitté är ett av 71 Specialidrottsförbund (SF) inom Riksidrottsförbundet (RF) och administrerar idrott för personer med rörelsenedsättning, synnedsättning och intellektuell funktionsnedsättning inom 15 idrotter.

Vi har ca 37 000 medlemmar organiserade i ca 500 föreningar.

Parasportförbundet innehar även rollen som Sveriges Paralympiska Kommitté med ansvar för den paralympiska idrotten och Sveriges deltagande i Paralympics. 

Vi leder också arbetet med Special Olympics Sweden, som är bredd- och motionsidrott för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Notering: Paralympics är Parasportens motsvarighet till de Olympiska Spelen.

Följ Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Parasportförbundet och Paralympiska Kommitté

Kvinnors utanförskap och ohälsa riskerar att fortsätta 202125.1.2021 06:30:00 CETPressmeddelande

Under Coronaåret 2020 blev sambandet mellan utanförskap, stillasittande och ohälsa tydligt. Många fick för första gången uppleva frustrationen över att få sin vardag ”beskuren” med inställda aktiviteter, sociala sammanhang som försvann och lokaler som plötsligt inte längre vara tillgängliga, något som faktiskt redan var vardag för en stor grupp – personer med funktionsnedsättning. Som en effekt av detta blev kvinnors utsatthet i och utanför hemmet mer synlig. Trots ökat fokus finns det fortfarande en stor grupp kvinnor som inte syns. Inte ens i statistiken.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum