EVRY

New Wave Profile lanserar ny webbplattform som ger digitala fördelar

Dela

(Stockholm 29 november 2016) EVRY har i nära samarbete med New Wave utvecklat och lanserat en ny digital webbplattform som gör det enkelt för New Wave Profile att vara uppdaterade och aktuella med sitt erbjudande, och ger besökarna helt nya möjligheter att inspireras för att snabbt finna kreativa lösningar inom visuell profilering.

”I dag räcker det inte att bara erbjuda profilprodukter till ett bra pris. Med den här lösningen kan vi enklare differentiera oss och hjälpa våra kunder se möjligheterna med ett långsiktigt varumärkesbyggande”, säger Camilla Fjordland, konceptansvarig, New Wave Profile.

Lanseringen av den nya webbplattformen innebär att New Wave Profile går från att arbeta med fokus på tryckta produktkataloger till ett digitalt verktyg som gör det enkelt att hela tiden hålla sina erbjudanden uppdaterade och relevanta. Den nya hemsidan har ett tilltalande och inspirerande bildspråk, en väl utvecklad sökfunktion för att lättare hitta rätt bland olika möjligheter, är mobilanpassad och har dessutom en chattfunktion där besökaren snabbt kan få svar på frågor.

”Att EVRY blev vår partner i det här arbetet kändes naturligt. Vi har goda erfarenheter från tidigare samarbeten och vet att de ligger i framkant när det gäller digital transformation som ger tydlig affärsnytta. Vi är så här långt mycket nöjda med resultatet och ser fram emot ett arbete där vi får full utväxling på vår nya plattform”, fortsätter Camilla Fjordland.

”Med tanke på att New Wave Profile är Skandinaviens ledande återförsäljarkedja inom företagsprofilering är det naturligtvis roligt att vi fått förtroendet att ta oss an det här uppdraget. Det här är också ett projekt där digitaliseringens möjligheter att utveckla en verksamhet blir väldigt tydlig”, säger Fredrik Almén, Sverigechef EVRY.

Plattformen är byggd i EpiServer och all produktinformation hämtas från InRiver PIM.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

EVRY
EVRY
Ekensbergsvägen 113
171 79 Solna

+46 10 588 00 00https://www.evry.se

Om EVRY

EVRY är ett ledande IT-företag på den nordiska marknaden med lokal närvaro på 50 orter. Genom en hög verksamhetskompetens från en rad branscher skapar EVRY värde för våra kunders affärer samtidigt som vi bidrar till utvecklingen av samhället. Vi hjälper våra kunder att få konkret nytta av IT genom hela värdekedjan, från lösningar och konsulttjänster till outsourcing.
EVRYs ungefär 9 000 medarbetare kombinerar lokal närvaro med en global leveransmodell och är ett bevis på att nordiska kunder får bäst service av dem som har en sann förståelse för nordiska företags förutsättningar och utmaningar. EVRY har en årlig omsättning på nästan 13 miljarder SEK och ägs av investmentbolaget Apax. Den svenska verksamheten har en årlig omsättning på ca 3,6 miljarder SEK och finns på 25 orter med 2 300 medarbetare.

Om New Wave Profile

New Wave Profile har funnits sedan år 1998 och omfattar i dag 65 fristående återförsäljare med en bred geografisk spridning i Sverige. Kedjan ägs och drivs av New Wave Mode som är ett dotterbolag inom New Wave Group. New Wave Profile finns även i Danmark, Norge och Finland.

Följ EVRY

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från EVRY

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum