Norrköpings kommun

Niclas Lindahl lämnar sitt uppdrag som biträdande kommundirektör

Dela

Niclas Lindahl lämnar sitt uppdrag som biträdande kommundirektör i Norrköpings kommun och blir förhandlare hos Sveriges kommuner och regioner (SKR) för nationella pensions- och försäkringsfrågor.

– Jag är mycket glad och tacksam över tiden i Norrköpings kommun. När frågan aktualiserades av SKR kände jag att jag är fortsatt mycket intresserad av parts- och arbetsmarknadsfrågor på nationell nivå. Jag vill gärna fortsätta arbeta med arbetsgivarpolitik för kommuner och regioner, förhandling och kollektivavtalsfrågor, säger Niclas Lindahl.

– Jag vill tacka Niclas för hans insatser under den här tiden som vi har arbetat tillsammans. Jag önskar honom varmt lycka till i sitt nya uppdrag hos Sveriges kommuner och regioner, säger Anna Thörn, kommundirektör.

Niclas avslutar sin tjänst den 18 september. En rekryteringsprocess kommer att påbörjas under hösten.

Kontakt:
Niclas Lindahl
Titel: biträdande kommundirektör
Telefon: 0730-20 29 89

Anna Thörn
Titel: kommundirektör
Telefon: 0730-20 20 36

_______________________________________________________________
Avsändare: Louise Flygt, kommunikationsdirektör
Telefon: 076-128 11 94

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering, medieteknik samt besöksnäring. Dessutom finns många företag inom de gröna näringarna. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum