Dramaten

Nicolai Dunger ger unik konsert i Swede Hollows scenografi på Dramaten

Dela

Nicolai Dunger ger den 1 december en unik konsert på Elverket, där han uppträder i den mycket speciella scenografin till uppsättningen Swede Hollow. Publiken sitter på kuddar på golvet och scengolvet består av spänger som sträcker sig genom hela rummet. Biljetterna släpps i dag den 20 november kl.12

Nicolai Dunger. Pressbild/Luger.
Nicolai Dunger. Pressbild/Luger.

Nicolai Dunger är aktuell med albumet Arkebuseringen av egot som släpptes i september och som av Nöjesguiden beskrivits som ”en brutalt självutlämnande skiva”.

Nicolai Dunger är en av svensk indies mest produktiva artister. Han har sedan 1996 släppt ett tjugotal album under eget namn, och har även gett ut musik under namn som Taste of Ra och ÅÄÖ.  Arkebuseringen av egot är hans tredje album på svenska.

Medverkande:
Nicolai Dunger – sång, gitarr
Thomas Tjärnkvist - gitarr
Nikke Ström - bas
Bebe Risenfors- blås & keyboards
Bengt Berger- trummor
 

Konserten arrangeras inom ramen för Dramaten&


1 december, kl 19.00, Elverket

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nicolai Dunger. Pressbild/Luger.
Nicolai Dunger. Pressbild/Luger.
Ladda ned bild

Om

Dramaten
Dramaten
Dramaten, Box 5037
102 41 Stockholm

08 - 665 61 00http://www.dramaten.se

Kungliga Dramatiska Teatern, mer känd som Dramaten, är Sveriges nationalscen. Teatern verkar utifrån ett uppdrag från regeringen, som bland annat innebär att teatern såväl ska förvalta teaterhistorien som arbeta för teaterkonstens utveckling. På Dramaten spelas således klassiker, nyskriven teater och teater för barn och ungdom. Teatern ägs till 100 procent av svenska staten. Teaterchef är Eirik Stubø.

Teaterhuset vid Nybroplan är Dramatens hemvist sedan 1908, och rymmer fyra scener. Den största, Stora scenen, rymmer upp till 770 besökare. I direkt anslutning till huset vid Nybroplan, på Almlöfsgatan bakom, ligger Lilla scenen. Sedan 1997 har Dramaten också en scen på Elverket, på Linnégatan 69.


Följ Dramaten

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Dramaten

Fyra samtal om kvinnan på scenen17.12.2018 09:58Pressmeddelande

Med utgångspunkt i några aktuella föreställningar på Dramaten hålls under våren fyra samtal med fokus på kvinnliga rollgestalter och kvinnans roll på teatern. Hur har det sett ut historiskt och hur ser det ut idag? Medverkar gör bland andra Ellen Lamm, Melinda Kinnaman och Livia Millhagen. Dessutom blir det en kväll om kvinnan och kroppen med Agneta Pleijel, Annika Lantz och Åsa Beckman med anledning av antologin Klimakteriet. Den 17 & 31 januari, 21 februari och 4 april i Dramatenbaren.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum