Retriever

Niklas Thelning ny Sverigechef för Retriever

Dela

Niklas Thelning tar över som Sverigechef på Retriever. Han rekryteras internt från posten som Key Account Manager och tillträder sin nya tjänst från och med 22 augusti. Niklas kommer ansvara för den svenska verksamheten samt ingå i den nordiska koncernledningen.

- Niklas har en gedigen erfarenhet av mediebranschen samt starkt kundfokus, vilket vi såg som viktiga faktorer i rekryteringen av ny Sverigechef. Jag ser personligen fram emot att få följa honom i hans arbete att leda Retriever i Sverige, säger Robert Söderling, VD för Retriever.

Niklas har en bakgrund inom kommunikation och försäljning. 2006 började han på Retriever som Key Account Manager och har sedan dess varit med i arbetet att bygga upp företaget och bidragit till dess positiva tillväxt.

-  Det är såklart med största ödmjukhet jag kliver på rollen som Sverigechef. Jag har jobbat tio år inom Retriever så jag känner mig trygg i affären, den framtidsbransch vi spelar inom samt tillsammans med alla duktiga kollegor som dagligen lever Retriever. Jag ser väldigt mycket fram emot att, tillsammans med den svenska organisationen, fortsätta utveckla Retrievers affär, säger Niklas Thelning.

Niklas tillträder sin nya tjänst den 22 augusti 2016. 

Nyckelord

Kontakter

Om

Retriever
Retriever
Birger Jarlsgatan 6B
114 34 Stockholm

08-546 121 00http://www.retriever.se

Om Retriever

Medieanalysföretaget Retriever är ledande i Norden inom mediebevakning, verktyg för redaktionell research, medieanalys och företagsinformation. Retriever bevakar och analyserar information i sociala medier, webb, tidningar, magasin, radio och tv. Retriever ägs av TT Nyhetsbyrån och norska nyhetsbyrån NTB.

Följ Retriever

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Retriever

En avslagen avtalsrörelse på Twitter?9.3.2017 09:48Nyheter

För andra året i rad befinner sig Sverige i en brinnande avtalsrörelse där många tunga avtal ska omförhandlas. I förhandlingsspelet blir medierna en viktig arena där olika aktörer försöker skapa ett bättre förhandlingsläge och etablera sin syn på hur verkligheten bäst ska beskrivas. En plats där slagorden ofta duggar extra tätt är Twitter. Det kunde Retriever tydligt se när vi utvärderade avtalsrörelsen 2015/16. Så vad händer på Twitter i årets avtalsrörelse? Ja inte alls lika mycket, konstaterar vår medieanalytiker Ulla von Lochow. Antalet inlägg (under hashtagen #avtal17, #avtal2017 och i användandet av ordet avtalsrörelse) har halverats jämfört med förra gången. Jämför vi perioden oktober till februari under de två avtalsrörelserna har det bara skrivits drygt hälften så många inlägg i årets (från 18 600 till 9 500). Antalet Twitterkonton som deltar i samtalet har också mer än halverats (från 3 400 till 1 600). Vad är det som har hänt? Ett definitivt svar här kan vara svårt att ge. K

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum