Spanska Turistbyrån

Nio upplevelser för att återupptäcka Kanarieöarna

Dela

Det nya numret av Upptäck Spanien handlar om Kanarieöarna. Vi får läsa om naturliga bassänger, stjärnskådning, hemlisar och doldisar, häftiga Paradores, surf, workation, konst, golf och annat smått och gott.

Klicka här för att komma till den nya upplagan: www.upptackspanien.com.

Är sköna naturliga bassänger något som tilltalar dig? Vi besöker fyra öar på Kanarieöarna för att visa dig var man kan hitta de allra skönaste att bada i. 

Kanarieöarna är ett känt resmål för surf och andra häftiga sporter. Vi berättar var du kan hitta de bästa platserna för att utöva dem. 

Visste du att på La Palma finns det en av planetens bästa platser för stjärnskådning? Lär dig mer om Kanarieöarnas vackra, rena himlar i vårt nya nummer. 

Det finns gott om bra golfbanor på öarna. En av dem är designad av självaste Seve Ballesteros. Golf Digest menar att banan är en av de bästa i Europa.  

Känner du till Paradores? Det är en statlig kedja av lyxhotell, ofta i gamla slott och kloster. På Kanarieöarna finns det fem stycken att njuta av och bo på som en kung.

Om du missade våra tidigare upplagor hittar du dem här:

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Mer information om hur du reser tryggt: travelsafe.spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum