PR Direkt

Njutningen – Väsentlig ökning av försäljningen

Dela

I pandemins spår blir det tydligt vad svenskarna lägger sina pengar på. Njutningen har sett en markant ökning av försäljningen i pandemins spår.

Med nya restriktioner och allt fler som arbetar hemifrån med anledning av corona så innebär det att fler svenskar befinner sig mer i sina hem. Pandemin har drabbat flera branscher hårt, men däremot så blomstrar e-handeln i dessa tider. En nischad bransch som det går extra bra för i tider som dessa är vuxenleksaker.

Njutningen.se är en oberoende aktör som listar vuxenleksaker och de har under det gångna året sett en kraftig ökning av försäljningen av traditionella vuxenleksaker. Utöver detta har Njutningen även noterat ett växande intresse för dyrare och större vuxenleksaker. Det verkar därmed som att svenskarna har fått upp intresset för ett utbud de tidigare inte riktigt hade koll på.

”I pandemins spår har allt fler kunder valt att spendera sina pengar på dyrare och större vuxenleksaker. En del av förklaringen kan vara att man fått upp ögonen för ett utbud som man tidigare inte haft koll på. Istället för klassiska vuxenleksaker har man valt att lyxa till det lite extra med exklusiva prylar.” säger pressansvarig på Njutningen.

Det faktum att allt fler svenskar skaffar sig mer exklusiva vuxenleksaker visar också att svenskarna är villiga att ta ut svängarna och testa något nytt. Njutningen menar att denna trend mycket väl kan hålla i sig även efter pandemin, då många förstår vikten av att investera i sin relation med partnern och i sitt sexuella välmående.

Om Njutningen

Njutningen.se är en hemsida som gör det möjligt för konsumenter att jämföra priser, modeller och annat på olika vuxenleksaker. De strävar efter att göra det enklare för personer att hitta de bästa vuxenleksakerna till marknadens bästa priser.

Presskontakt

Mari Metsar

kontakt@njutningen.se

Kontakter

Om

PR Direkt
Flaggan 1338
11674 Stockholm

010-551 75 00https://prdirekt.se/

PR Direkt hjälper företag och organisationer med PR och pressmeddelanden. Vi ser till så att viktiga nyheter får rätt spridning.

 

Följ PR Direkt

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från PR Direkt

Vad händer med brittiska företag och LEI-koder vid Brexit?25.2.2021 14:21:15 CETPressmeddelande

Inom EU används identifieringskoden som kallas för LEI som står för Legal Entity Identifier för att man ska få till proper transaktionsrapportering. Det här är en global kod som sedan januari 2018 är ett måste för juridiska personer som vill handla med värdepapper. Alla stater inom EU har denna lag och så även Storbritannien vilket får många att undra vad som kommer att hända om det blir ett så kallat no-deal Brexit där man inte har någon särskild överenskommelse mellan EU och Storbritannien.

Svenska Eljouren stärker ungdomsidrott i samarbete med Svenska Padelförbundet15.2.2021 13:58:23 CETPressmeddelande

Nu teamar Svenska Eljouren upp som stolt partner till Svenska Padelförbundet. Fokus blir att stärka juniorverksamheten och bistå padelförbundet i arbetet med barn och ungdom. Att ett liv i rörelse gör livet roligare är självklart för Svenska Eljouren – ett expansivt serviceföretag med lokala elektriker i hela Sverige som anpassar sig efter kundernas önskemål och inte tvärtom.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum