Stockholms stad

Nördmässans återkomst

Dela

För andra året i rad blir det NördCon på Stadsbiblioteket. Lördag 15 februari drar evenemanget igång med Cosplaytävling för nybörjare.

Emily Ringborg, bibliotekarie, förklarar:

- Cosplay innebär att du klär ut dig till din favoritkaraktär och minglar runt med andra rollfigurer. Förra året var det många nybörjare som var med och tävlade. Vi önskar dem välkomna tillbaka och räknar med att det  kommer många helt nya deltagare även i år. Allt om regler och anmälan står på bibliotekets hemsida där du ska anmäla dig. 

En annan utmaning står Bromma Anime & Manga Klubb för med en quiz om manga mellan åren 2010 och 2019. Dagen bjuder också på andra aktiviteter som bräd- och rollspel med Dragons Lair som kommer på besök från andra sidan Sveavägen.

- Sen finns det ju förstås alltid böcker och tidningar på biblioteket som vi gärna tipsar om och lånar ut, avslutar Emily Ringborg och hoppas upprepa fjolårets publiksuccé. 

För mer information och anmälan gå in på biblioteket.se eller kontakta Emily Ringborg på 08-508 31 061. 

Nyckelord

Kontakter

KulturförvaltningenEva Camél Fuglseth, tf kommunikationsansvarig

I Kulturförvaltningen ingår Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stockholm konst, Stockholms stadsbibliotek, Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och Stockholmia förlag.

076-123 19 41eva.camel.fuglseth@extern.stockholm.se

Bilder

Om

Stockholms stad
Stockholms stad
Ragnar Östbergs plan 1
105 35 Stockholm

08 508 290 00http://start.stockholm

I Stockholms stad arbetar cirka 40 000 personer. Du möter oss i skolan, på äldreboenden, i parken, när du ska söka bygglov eller går till simhallen för att träna. Stockholms stads verksamhet styrs av folkvalda politiker och organiseras i stadens förvaltningar och bolag.

Stockholms stad är en organisation med decentraliserat ansvar. Det betyder att besluten ofta fattas lokalt, så nära de berörda som möjligt.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum