Svea Ekonomi

Nordrest väljer Svea och lanserar app för take away

Dela

Bank- och finansgruppen Svea har ingått avtal med restaurangaktören Nordrest och tillsammans utvecklat appen Nordrest Food Market. Genom appen kan Nordrest nu erbjuda sina kunder möjligheten att beställa och betala take away-mat från företagets restauranger.

Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.
Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.

Nordrest som sköter restaurang- och caféverksamhet åt företag, fastighetsägare, sjukhus, skolor och äldreomsorg erbjuder nu måltidsupplevelser på ett nytt sätt. Tillsammans med Svea har Nordrest utvecklat appen Nordrest Food Market där gäster kan beställa och betala för maten direkt i appen.

– För oss är det viktigt att fortsätta utveckla vår verksamhet och det här är ett naturligt steg. Det ger en ökad flexibilitet för våra kunder, men också för restaurangen. Svea har gjort det möjligt för oss att i appen få en smidig betallösning med flera olika betalalternativ för hungriga gäster, säger Michael Büring, vd, Nordrest.

Nordrest har omkring 30 restauranger runt om i Sverige och till en början kommer utvalda restauranger vara anslutna till den nya appen. Dessa kommer ha möjlighet att erbjuda restauranggästerna att både beställa och betala i den nya appen. Målsättningen är att flera restauranger successivt ska anslutas till appen.

– Nordrest kontaktade oss med tankar om att de ville utöka erbjudandet till sina gäster samt göra upplevelsen smidigare och mer skräddarsydd. Vi har med vår gedigna erfarenhet inom företags- och betallösningar skapat en app anpassad utefter Nordrest behov. Vi har fokuserat på att den ska vara användarvänlig och att kunderna inte ska behöva lämna appen när det är dags att betala, säger Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.

Nordrest Food Market finns tillgänglig i App Store och Google Play redan i dag.

För mer information, kontakta:
Elin Hagberg, säljansvarig, Svea Ekonomi
Telefon: 072-500 71 30
Mail: elin.hagberg@svea.com

Michael Büring, vd, Nordrest
Telefon: 073-919 57 41
Mail: michael.buhring@nordrest.se

Om Nordrest:
Nordrest är ett renodlat restaurangföretag som grundades 2013 av Thomas Dahlstedt. Idag har bolaget cirka 800 anställda och omsatte 2018 cirka 500 MSEK. Nordrests målsättning är att ge Sverige bättre måltidsupplevelser genom intressanta koncept och affärsmodeller. Verksamheten består av restaurang- och cafédrift åt företag, sjukhus, skolor och äldreomsorg. Nordrest driver bland annat verksamheter åt SVT, Region Gävleborg, Vattenfall och Academia, ett antal restauranger i Storstockholm och Göteborg tillsammans med krögaren Pontus Frithiof samt fyra Pokeburger-restauranger och Pinchos Stockholm City.

Nyckelord

Bilder

Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.
Mikael Kustmark, affärsansvarig, Svea Ekonomi.
Ladda ned bild

Dokument

Om

Svea Ekonomi
Svea Ekonomi
Evenemangsgatan 31
169 81 Solna

Om Svea
Svea är en finansiell företagsgrupp med trettio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet. Med 2 000 anställda över hela Europa – från rådgivare och lånespecialister till utvecklare och designers, skapar vi administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa. Läs mer på svea.com.

Följ Svea Ekonomi

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svea Ekonomi

Ny kartläggning från Payson och Svea visar: En het sommar väntar e-handeln31.7.2020 07:30:00 CESTPressmeddelande

Efter en juni som på många håll i landet bjudit på högsommar väntas nu ytterligare ett högtryck dra in över Sverige – på nätet. Svenska e-handlare spår nu en sommar med tillväxt och ökad försäljning. Två av tre e-handlare uppger att tillväxten för deras butik kommer öka under sommarmånaderna. Det visar Payson och Sveas e-handelsindikator. Bäst för e-handlarna vore dessutom en sommar med mycket skyfall.

Allt-i-allo, kläder och teknik: E-handelsbranscherna som ökar mest12.6.2020 07:30:00 CESTPressmeddelande

E-handeln växer fortsatt i Sverige och idag är det inom många branscher mer givet att starta en e-handel än en fysisk butik. Under 2019 startades hela 2 084 nya e-handelsföretag i Sverige. Och den bransch som såg allra flest nya digitala butiker var modebranschen. Hela 526 nya klädbutiker öppnade online under förra året. Det visar bank- och finansgruppen Sveas nya kartläggning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum