Apollo

Nordvästra Kreta är platsen för årets Superstars – premiär ikväll

Dela

Ikväll den 13 januari kl. 21.00 visas premiäravsnittet av Kanal 5:s Superstars. Apollo är för andra året i rad stolt sponsor av programmet och det är på träningshotellet Cavo Spada med omnejd – nordvästra Kreta – som superstjärnorna ställs inför årets tuffa utmaningar.

Årets Superstars
 

Cavo Spada är ett träningshotell med faciliteter av högsta kvalitet och med en infrastruktur anpassad för elitidrottare - som årets Superstars! Anläggningen och omgivningarna har tidigare fungerat som olympiskt camp för den svenska vinter-OS truppen som just nu kämpar för medaljer under OS i Sydkorea. Idrottslegenderna i Superstars står såklart inför helt andra utmaningar men min stora förhoppning är att nordvästra Kreta och Cavo Spada kommer att ha varit med och bidragit till såväl nya superstjärnor som OS-medaljer, säger Daniel Giray sportchef på Apollo.

I årets säsong av Superstars kommer vi att få se åtta av Sveriges största och mest framgångsrika idrottsstjärnor tävla mot varandra. Tillsammans har de genom åren kammat hem fem bragdguld och ett 60-tal OS- och VM-medaljer. Efter vårens tittarsuccé - som då spelades in på träningshotellen Playitas Resort och La Pared på kanarieön Fuerteventura - återvänder nu Superstars till Kanal 5, även denna gång med Jessica Almenäs som programledare. 

Årets tävlande är Johan Olsson, Anette Norberg, Thomas Ravelli, Susanne Gunnarsson, Patrik Sjöberg, Klara Svensson, Stefan Schwarz och Marie-Helene ”Billan” Östlund – som kommer att göra upp i stenhårda tävlingar på träningshotellet Cavo Spada på Kreta.

Nyckelord

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum