Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Norra Norrlandskusten nästa när Clockwork nysatsar

Dela

Närheten till det lokala näringslivet har varit styrkan för Clockwork Bemanning & Rekrytering sedan starten 2012. Nu växer verksamheten när företaget etablerar kontor i Luleå och Skellefteå, vilket tillsammans med befintliga kontor i Umeå och Piteå sluter kedjan längs Norrlandskusten.

Monica Wikström-Johansson, Christina Karlsson, Fredrik Nilsson, Elin Wiklund Clockwork
Monica Wikström-Johansson, Christina Karlsson, Fredrik Nilsson, Elin Wiklund Clockwork

Norra Sverige är en region i tillväxt. Basindustrin är stark samtidigt som turism- och besöksnäringen ständigt växer. Etableringen i Luleå och Skellefteå gör att Clockwork nu finns representerade längs hela Norr- och Västerbottens kustremsa, vilket även stärker Piteåkontoret som ligger mitt emellan.
– Arbetsmarknaden ser så olika ut på olika platser i landet, därför är det självklart att vi ska finnas där våra kunder finns. Redan i dag är vi stolta över att var tredje rekrytering i norra Sverige görs av Clockwork, säger Petter Lundgren.

Sedan tidigare finns Clockwork på 20 orter runt om i landet. Företaget omsätter nära en kvarts miljard och hjälper flera tusen kandidater till nytt jobb, tack vare långsiktiga och välfungerande kundsamarbeten.
– För många av våra kunder är vi en långsiktig rekryteringspartner vilket vi är väldigt glada över. Det gör att vi bättre kan matcha våra kunders behov med kandidater i vårt nätverk, berättar Petter Lundgren.

Skellefteå växer

I augusti slog Clockwork upp portarna till de nya kontoren i Skellefteå och Luleå. Fredrik Nilsson började i samma veva som ny marknadsområdeschef i Skellefteå, efter 16 år på Länsförsäkringar.
­­– Det händer så mycket spännande i Skellefteå och jag ser verkligen fram emot att hjälpa företagen i regionen att hitta rätt i sina rekryteringar. Vår framgång bygger på närheten till kunden och det personliga engagemanget. Clockwork har dessutom fina värderingar och en härlig stämning vilket känns viktig för mig, säger Fredrik Nilsson.

Många kvalificerade kandidater

2020 har än så länge varit ett speciellt år. På grund av coronapandemin har många arbetstagare tappat sina jobb och en del företag har lagt såväl investeringar som rekryteringar på is. Fredrik börjar dock se ljuset i tunneln.
– Känslan är att det sakta men säkert börjar återgå till ett normalläge. För de som vill anställa finns just nu ovanligt många kvalificerade kandidater som är redo för nya uppdrag. Det blir en nystart för arbetsmarknaden i stort, säger Fredrik Nilsson.

Clockworks säte finns i dag i Gävle och Dalarna, men förhoppningen är att norra Sverige ska bli ett kluster i samma storlek som övriga kontor söderut.
– Flera av de företag vi jobbar med i Gävleborg, Dalarna och Stockholmsregionen har filialer och verksamheter även i Norr- och Västerbotten. Att vi redan har fungerande kundsamarbeten med flera företag i regionen ser vi som en styrka, säger Petter Lundgren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Monica Wikström-Johansson, Christina Karlsson, Fredrik Nilsson, Elin Wiklund Clockwork
Monica Wikström-Johansson, Christina Karlsson, Fredrik Nilsson, Elin Wiklund Clockwork
Ladda ned bild

Om

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Stigaregatan 7
791 60 Falun

https://clockworkpersonal.se/

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum