Norrköpings kommun

Norrköpings kommun bjuder på TACKFEST!

Dela
Norrköpings kommun vill tacka alla medarbetare för fina och värdefulla arbetsinsatser genom att bjuda på fest och samtidigt ge det lokala näringslivet möjlighet att få vara delaktig i festen. Istället för stora gemensamma festtillfällen kommer arbetsplatserna att själva få välja sitt tillfälle för att genomföra hyllningen.
Foto: Crelle
Foto: Crelle

Vart fjärde år bjuds alla medarbetare i Norrköpings kommun på en tackfest som en hyllning och uppskattning för fina och värdefulla arbetsinsatser. För detta avsätts medel från kommunstyrelsen, som budgeterar för kostnaden en gång under varje mandatperiod. Kommunen kommer erbjuda restaurangbesök alternativt catering vilket också förenklar planeringen av tillfället för verksamheten. Borglig samverkan vill ge det lokala näringslivet möjlighet att vara delaktiga i kommunens tackfest och att pengarna går till näringen och att så många som möjligt ska kunna få dela på insatsen.

– Det känns som ett positivt nytag kring hur vi som kommun och arbetsgivare väljer att uppmärksamma våra medarbetare för deras värdefulla arbete. Det viktigaste för mig som ansvarig för personalfrågor i Norrköpings kommun är att den uppskattning vi ger genom en fest kommer så många medarbetare till dels som möjligt. Att ge en valfrihet kopplat till upplägget ökar dessutom förutsättningarna för att fler deltar, säger Eva-Britt Sjöberg, ordförande i personalutskottet och vice-ordförande i kommunstyrelsen.

– Jag är imponerad och tacksam över alla fina insatser som kommunens medarbetare bidrar med varje dag, året runt. Jag uppmanar våra arbetsplatser att vid dessa tillfällen hylla varandra lite extra och att planera för en härlig kväll tillsammans, säger Anna Selander tillförordnad kommundirektör.

Total kostnad beräknas till cirka 4 miljoner kronor och antal anställda är cirka 12 000. Fri kost är skattefri för den anställde i samband med intern representation och personalfest.

För företag som önskar delta i tackfesten finns en upphandling ute nu på kommunens webbplats e-Avrop - Norrköpings kommun. Senast inlämningsdatum är 28 februari 2023.

Kontakt:
Anna Selander
Titel: tf kommundirektör
Telefon: 0724-65 20 54

Eva-Britt Sjöberg (KD)
Titel: ordförande i personalutskottet och vice-ordförande i kommunstyrelsen
Telefon:0767-62 03 53

______________________________________________
Avsändare: Helena Jalkner, presskommunikatör
Telefon: 0725-97 09 00

Bilder

Foto: Crelle
Foto: Crelle
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

 Norrköpings kommun har omkring 145 000 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 13 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering och medieteknik samt besöksnäring. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2022-2026 styrs Norrköpings kommun av borgerlig samverkan, som består av M, KD och L. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum