Norrköpings kommun

Norrköpings kommun tackar för goda insatser

Dela

Inför helgen har många goda krafter samverkat med trygghetsskapande insatser för ett välkomnande och tryggt Norrköping.

– Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med i arbetet med att bidra till ett tryggt Norrköping. Förutom kommunens egna verksamheter och samarbetspartners har det blivit tydligt att Norrköping är fullt av goda människor som älskar och ställer upp för sin stad. Det gör mig både tacksam, stolt och glad, säger kommunstyrelsens ordförande Olle Vikmång (S).

Vad kommunen vidtagit för åtgärder inför helgen kan du läsa här:
Gemensam kraftsamling för ett tryggare Norrköping - Norrkoping

– Det trygghetsskapande arbetet fortsätter i Norrköping. Vi har sedan tidigare ett bra och effektivt samverkansarbete genom EST, effektiv samverkan för trygghet. Det arbetet fortsätter i samverkan mellan kommunens olika verksamheter, civilsamhället och polis. Tillsammans och gemensamt vill vi förstärka det arbetet, och uppmuntra fler goda krafter att bidra för att Norrköping ska fortsätta vara en lugn, trygg och välkomnande stad, säger Anna Thörn, kommundirektör.

Kontakt:
Anna Thörn
Titel: kommundirektör
Telefon: 0730-20 20 36

Olle Vikmång (S)
Titel: kommunstyrelsens ordförande
Telefon: 0706-87 15 38

____________________________________________________
Avsändare: Helena Jalkner, presskommunikatör
Telefon: 0725-97 09 00

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Norrköpings kommun har omkring 143 500 invånare, varav cirka 68 000 är förvärvsarbetande. I kommunen finns drygt 9 000 företag i starka branscher som pappersindustri, transport och logistik, energi, visualisering, medieteknik samt besöksnäring. Dessutom finns många företag inom de gröna näringarna. Med drygt 11 000 anställda är Norrköpings kommun den största arbetsgivaren i Norrköping. Under mandatperioden 2018-2022 styrs Norrköpings kommun av en kvartett, som består av S, L, C och KD. 

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum