NTI-skolan AB

NTI-skolans verksamhetschef Peter Wilcke nominerad till AcadeMedias ledarpris

Dela

NTI-skolan är en del av AcadeMedia som är norra Europas största utbildningsföretag och finns i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. AcadeMedia arrangerar årligen AcadeMedia Academy Ledarforum - en konferens för alla ledare inom koncernen. Vid konferensen delas priser i ledarskap ut inom fem olika kategorier. NTI-skolans verksamhetschef Peter Wilcke är nominerad till AcadeMedias ledarpris inom kategorin Innovation.

Peter Wilcke
Peter Wilcke

Årets AcadeMedia Academy Ledarforum äger rum den 16-17 januari. Ledarforum har till syfte att inspirera och motivera kocernens ledare i sitt komplexa uppdrag. Med ledarpriset vill AcadeMedia lyfta fram ledare som olika sätt utmärkt sig i sitt ledarskap under året som passserat. 

Årets kategorier för ledarpriserna är lärande, attraktivitet, effektivitet, innovation och team.

NTI-skolans verksamhetschef Peter Wilcke är nominerad till AcadeMedias ledarpris inom kategorin Innovation.

Nomineringen lyder:

”Peter har som nytillträdd verksamhetschef omfamnat NTI-skolan på ett mycket imponerande och förebildande sätt. Genom sin engagerande, inkluderande och kommunikativa ledarstil har Peter visat en unik förmåga att få med sig alla på tåget, vilket möjliggjort en växande stolthet och extern medvetenhet. Han ser och agerar på händelser i omvärlden som påverkar verksamhetens framtid och han tar tillvara på medarbetarnas kompetenser. Han vågar tänka nytt på såväl existerande som nya marknader, exempelvis genom satsningen på NTI-skolans digitala skolplattform Omnius”.

Mer information om AcadeMedias ledarpriser och övriga nominerade ledare finns på Academedias webbplats.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Peter Wilcke
Peter Wilcke
Ladda ned bild

Länkar

Om

NTI-skolan AB
NTI-skolan AB
Magnus Ladulåsgatan 28
118 66 Stockholm

https://www.nti.se/

Vi är ett av Sveriges ledande utbildningsföretag, specialister på lärarledd vuxenutbildning på distans.

Vi tror på utbildning för alla, vi tror på ett livslångt lärande och i en digitaliserad värld tror vi att vi kan vara det självklara valet. Hos oss kan du lära för livet, hela livet. Vi anpassar oss och vår verksamhet för att på bästa sätt hjälpa varje individ på just den plats de är i livet att nå sina mål. Det kan vara allt från drömjobbet, till att studera vidare eller satsa på personlig utveckling genom att lära sig någonting helt nytt.

På NTI-skolan finns inga gränser, du kan plugga var, när och hur du vill. Vi har över 250 kurser och du läser helt på distans med personlig lärare.

Följ NTI-skolan AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från NTI-skolan AB

NTI-skolan auktoriserad medlem i Utbildningsföretagen (Almega)13.11.2019 16:39:00 CETPressmeddelande

För ett tag sedan blev NTI-skolan certifierade inom kvalitet och miljö enligt ISO 9001 och 14 001. Nu kan vi meddela den glädjande nyheten att vi även har blivit godkända medlemmar i Utbildningsföretagen och har ett kvalitetsarbete som godkänts i enlighet med Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation. ”Kvalitet i våra utbildningar är mycket centralt för NTI-skolan och vi arbetar hela tiden med att förbättra kvalitet och upplevelse för våra elever. Kvalitetsauktorisation inom Utbildningsföretagen Almega är viktigt för oss för visa att vi håller branschföreningens höga nivå.” menar Peter Wilcke, verksamhetschef på NTI-skolan. Högt ställda krav på kvalitet För några veckor sedan ansökte vi om att få bli auktoriserad medlem i branschorganisationen Utbildningsföretagen. NTI-skolan har nu befunnits uppfylla de högt ställa krav som de ställer på sina medlemmar för att erhålla kvalitetsauktorisation. Utbildningsföretagens styrelse godkände formellt auktorisationen den 4 novemb

Fler elever på NTI-skolan klarar sina studier och får bättre betyg24.10.2019 16:17:00 CESTPressmeddelande

Kvalitet och miljö – två viktiga prioriteringar NTI-skolan blev nyligen ISO-certifierade inom kvalitet och miljö. Det är speciellt glädjande eftersom kvalitet är någonting som vi alltid prioriterar och arbetar med tillsammans kontinuerligt. Vi följer upp kvaliteten genom mätningar, analyser och arbetar tillsammans med innovativa lösningar för att förbättra resultaten. En glädjande nyhet som vi har kunnat se är ett tydligt trendbrott för andel elever som inte fullföljer sina studier eller som får underkänt (F). På NTI-skolan fullföljer alltså fler elever sina studier, motsvarande ca 11,5 klasser i klassrum, och de får bättre betyg än samma period förra året, som ett resultat av vårt gemensamma kvalitetsarbete. Kvalitetsarbete som ger resultat Årets kvalitetsarbete tog avstamp i en temahelg då all personal på NTI-skolan blev involverade för att koncentrera extra insatser för att ytterligare förbättra kvalitet i verksamheten för NTI-skolans elever, personal och kunder. En ständig utveckli

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum