Atenzia RecordsAtenzia Records

Nu är dansen igång igen

Dela

Nu är dansen igång igen - först ut i Sverige att möta en förväntansfull danspublik är Highlights.

Nu är dansen igång igen - först ut i Sverige att möta en förväntansfull danspublik är Highlights. 
 
Som ett alternativ till Dansveckan på Öland genomfördes på måndagen den första danskvällen där danspubliken äntligen fått möta Highlights live sedan pandemin startade. Under ordnade former, tydliga restriktioner och tillstånd från myndigheter kunde ett hundratal längtande dansare på plats i Mörrum äntligen uppleva en danskväll med Highlights, som dessutom bjöd på Sverigepremiär på nysläppta låtar kvällen till ära. "Äntligen; som vi saknat detta - det här är ju bara så fantastiskt!!!", som ett av de överlyckliga dansparen uttryckte.
 
Länk till videoinslag: Visa filmen
 
Ulrika Wendel, arrangör 0739883457
Morgan Sjogerlöv, Highlights 0702108674

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Atenzia Records
Atenzia Records
Fåglum
46581 Nossebro

https://atenziarecords.net/hem

Atenzia Records är ett av Sveriges största oberoende musikbolag. Bolaget är baserat i Falköping. Under åren som gått har bolaget firat stora  framgångar med ett antal Grammis- Manifest och Guldklavevinster, Topplisteettor på den svenska topplistan och mängder av låtar på Sveriges Radio P4's spellistor. Atenzia har kontrakt med ett tjugotal band/artister och distribuerar även ett antal band och artister. 

Följ Atenzia Records

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Atenzia Records

BlackJack bjussar på "Julgrogg" efter att ha varit "Kåt, glad och tacksam"27.10.2021 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

BlackJack behöver ingen närmare presentation utan är ett av Sveriges största dansband. Mycket tack vare deras mastodonthit ”Inatt Inatt – Inget stoppar oss nu” som är den dansbandslåt som streamat i särklass mest på Spotify och som vann omröstningen ”alla tiders största dansbandslåt för några år sedan. Efter att ha stått stilla med bussen i 18 månader är det nu dags för julsingeln "Julgrogg (Det finns även alkoholfritt alternativ)"