Stiftelsen Skansen

Nu är det dags för alla barn att sjunga för full hals igen!

Dela

På söndag den 3 juli drar Barnens allsång igång. Då blir det allsång med Ayla Kabaca, ackompanjemang av Krumelurorkestern, glada barn i publiken och en klurig Tobbe Trollkarl som både trollar, spexar och sjunger. Dessutom är det en favoritgäst med i varje program.

Den 3 juli kommer Isa, den 10 juli SaRaha, 17 juli Lisa Ajax, 24 juli Dolly Style, 31 juli Panetoz, 7 augusti Samir & Viktor, 14 augusti Markoolio och 21 augusti Boris René.

Kan det bli bättre?

-Barnens allsång har blivit en riktig publikdragare, säger Maria Kirsch som är producent för programmet på Skansen. Vi har totalt åtta allsångstillfällen vilket är jätteroligt!

-Kom och sjung med oss! säger Ayla Kabaca som leder Barnens Allsång för elfte året i rad. Vi har så vansinnigt kul och det blir bara bättre för varje år.

Till programmet finns ett allsångshäfte som man får på plats, och det gäller förstås att komma i god tid, precis som på stora allsången, och ha med sig solhatt, vatten och regnponcho eller varm tröja. Så är det när man är utomhus och har roligt.

Barnens allsång
Sollidenscenen
14.00 – 15.00

3 juli Isa

10 juli SaRaha

17 juli Lisa Ajax

24 juli Dolly Style

31 juli Panetoz

7 augusti Samir & Viktor

14 augusti Markoolio

21 augusti Boris René

Kontakter

Maria Kirsch, producent Barnens Allsång, 0708-15 23 91

Bilder

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Box 27807
115 93 Stockholm

08-442 80 00 vxlhttp://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum