Huddinge kommun - politik

Nu är det klart: Koalitionen är överens om att fortsätta styra Huddinge

Dela

Efter valet stod det klart att den styrande koalitionen i Huddinge fick ökat förtroende av Huddingeborna samtidigt som det rödgröna blocket backade. Efter några veckors förhandlingar är man nu överens om att fortsätta styra Huddinge.

Från vänster: Christian Ottosson (C), Ingalill Söderberg (DP), Karl Henriksson (KD), Lars Björkman (HP), Daniel Dronjak (M). På affisch: Malin Danielsson (L)

- Vi har haft ett välfungerande samarbete den gångna mandatperioden och tillsammans har vi fattat många viktiga beslut för Huddinge. Jag är väldigt glad över att vi alla är överens om att fortsätta samarbetet särskilt nu när vi fått ett ökat stöd av Huddingeborna, säger Daniel Dronjak (M), kommunstyrelsens ordförande i Huddinge

Koalitionen består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet. Tillsammans fick partierna 48 procent av rösterna mot det rödgröna blocket på 39,5 procent.

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Huddinge kommun - politik
Kommunstyrelsens förvaltning
141 85 Huddinge kommun

http://huddinge.se

Välkommen till den styrande koalitionen i Huddinge

Huddinges styrande koalition består av Moderaterna, Liberalerna, Centerpartiet, Drevvikenpartiet, Kristdemokraterna och Huddingepartiet.

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med 110 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Följ Huddinge kommun - politik

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Huddinge kommun - politik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum