Grums kommun

Nu bygger vi familjecentral i Grums kommun!

Dela

Som ett led i vårt arbete för bättre folkhälsa pågår just nu arbetet med den efterlängtade familjecentralen i Grums kommun.

Fastigheten på Sveagatan 61/Växtriket i Grums har tömts och vissa verksamheter såsom socialtjänstens öppenvård, arbetsmarknadsenheten, öppna förskolan och Komvux, SFI, KAA och gymnasieadministrationen har flyttat ut. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer om var du hittar dem under byggtiden. Lokalerna beräknas vara inflyttningsklara strax efter årsskiftet.

Daglig verksamhet är kvar i sina lokaler liksom den privatägda restaurangen PAM.

Grums kommun kommer tillsammans med Landstinget i Värmland att satsa på en gemensam familjecentral. På planskissen nedan kan du se hur den del av byggnaden som kommer att innehålla familjecentralen, kommer att utformas. Här kommer barnavårdscentral, mödravårdscentral, ungdomsmottagning och socialtjänstens kurator/förebyggande samordnare med flera att sitta.

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Grums kommun
Grums kommun
Sveagatan 77
664 80 Grums

0555-420 00http://www.grums.se/

En Vänerkommun i Karlstadregionen

Grums kommun är en del av Karlstadregionen och ligger vid Vänerns nordvästra strand. Här bor cirka 9 000 invånare i och omkring orterna Grums, Borgvik, Värmskog, Segmon, Liljedal och Slottsbron. Kommunen är den största arbetsgivaren och därefter BillerudKorsnäs AB. Vid det växande handels- och industriområdet Nyängen möts E18 och E 45.

Följ Grums kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Grums kommun

Bo vill göra samhället mer rättvist18.6.2018 09:10Pressmeddelande

Årets eldsjäl i Grums kommun heter Bo Tegestam och är 81 år gammal. På nationaldagen tilldelades han Grums kommuns nya utmärkelse Årets eldsjäl för sitt mångåriga engagemang inom FUB, föreningen för barn, ungdomar och vuxna med utvecklingsstörning och HSO, handikappföreningarnas samarbetsorgan, numera Funktionsrätt Grums. –Jag har blivit rik, inte på pengar, men på erfarenheter, relationer och glädje, säger Bosse.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum